The Glossy

Healthy Sisters the Glossy

Modest healthy lifestyle magazine

Welkom bij Healthy Sisters the Glossy, het eerste Nederlandse modest healthy lifestyle magazine. Onze visie is het vieren van kleur en diversiteit, waarbij we vrouwen van alle achtergronden met elkaar verbinden. Wij richten ons op de bewuste vrouw die modesty uitdraagt en omarmt, die houdt van het leven, graag reist, musea bezoekt, en geïnteresseerd is in beauty, fashion en lifestyle. Onze lezeressen zijn powervrouwen die trots zijn op hun identiteit.

Onze doelgroep
Onze doelgroep bestaat uit vrouwen in de leeftijdscategorie van 25-55 jaar. Deze ambitieuze vrouwen weten wat ze willen, hechten waarde aan de kwaliteit van hun leven en maken bewuste keuzes met betrekking tot hun gezondheid.

Onderwerpen en verkrijgbaarheid
Onze voornaamste onderwerpen zijn lifestyle, beauty, travel, sport, fashion, spiritualiteit en food. Wij nemen onze lezers mee op een reis door deze thema’s, altijd met de focus op diversiteit en inclusie.

Healthy Sisters the Glossy is nu verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bruna, Primera, AKO en The Readshop, alsook online.

Adverteren?
Heeft u interesse in adverteren in Healthy Sisters the Glossy? Wij bieden een unieke kans om uw merk te verbinden met een bewust en divers publiek. Voor meer informatie over de mogelijkheden en onze advertentietarieven, neemt u contact op via glossy@healthysisters.nl. Samen kunnen we een passende advertentiestrategie ontwikkelen die in lijn is met uw merk en onze lezeressen aanspreekt.

Healthy Sisters the Glossy