0

Winactie: Loop jij met ons de Marikenloop?

In 2013 liepen wij ons allereerste wedstrijd. Een wedstrijd die erg populair is onder de dames. De Marikenloop wordt sinds 2003 georganiseerd. Wij liepen dus de Marikenloop exact 10 jaar later na de start. Dit jaar wordt de Marikenloop alweer voor de 15e keer georganiseerd en dat vieren zij met een extra afstand. Zelf liepen wij de 10 km. Maar dit jaar heb je eenmalig de 7,5 km. Je kan dus kiezen tussen de 5 km, 7,5 km en de 10 km.

Inmiddels hebben we verschillende wedstrijden gelopen maar de Marikenloop blijft een van onze favorieten omdat wij daar onze ontgroening gehad hebben. Graag willen we met jullie deze geweldige ervaring herbeleven. Daarom hebben wij iets super gaafs geregeld. Omdat wij weten hoe spannend zo’n eerste wedstrijd kan zijn willen wij jou helpen.

In samenwerking met Anita Active gaan wij op 21 mei met een aantal van onze volgers de 7.5 km lopen in Nijmegen.

Wat moet jij ervoor doen?

Deel met ons, middels een actiefoto en een motivatie welke drempel jij hebt overwonnen door te beginnen met hardlopen. Tag ons Healthy Sisters en Anita Active in de fotos en gebruik hierbij de #healthysistersXanitaactive zodat wij jouw foto kunnen terugvinden. Dit is ook het enige wat jij mag doen naast natuurlijk te knallen op de 7.5 km op 21 mei!

Als jij een van de gelukkige bent …

Op zondag 7 mei komen wij bij elkaar als team, om elkaar beter te leren kennen en je krijgt van ons een training om alvast de spieren warm te maken. Daarna gaan we gezellig met elkaar lunchen. We moeten natuurlijk wel de calorieën aanvullen die wij met de training hebben verbrand 😉 Nadere details krijg je als je een van de lucky one bent.

Maar dit is nog niet alles…

Om goed voorbereid aan de start te verschijnen op 21 mei krijgen we voor de training van Anita Active een fitting voor een mooie sportbeha. Om als stoere #healthyistersXanitaactive team aan de start te staan, krijg je ook een mooie sportoutfit. Vanzelfsprekend wordt er ook voor jouw startbewijs gezorgd. Je hoeft alleen je hardloopschoenen in te pakken.

Dus lijkt het je leuk om samen met ons jouw eerste wedstrijd te lopen, dan zien we heel graag jouw actiefoto en motivatie onder de #healthysistersXanitaactive

Heb jij er al zin in? Wij wel!!!