0

Werkende mama’s!

Is het moeilijk om werk en mama zijn te combineren? Ik vind van niet. Het bevalt mij prima zolang het goed gecombineerd is. Ik wil zo min mogelijk van mijn kinderen missen en overal betrokken zijn. Naast Healthy Sisters werk ik 12 uur op een basisschool. De overige dagdelen en dagen kan ik zelf indelen.  De 12 uur die ik op deze basisschool werk verdeel ik over drie ochtenden. Ik begin in de ochtend vroeg zodat ik om 12 uur zelf mijn kinderen kan ophalen. Mijn kinderen blijven 1 keer per weer over. In het begin was ik hier en beetje huiverig over maar de kinderen vinden dit geweldig. Op deze dag probeer ik zoveel mogelijk afspraken in te plannen. En als ik geen afspraken hebben dan is het een me-dag.

De vraag die ik de laatste tijd ook veel krijg is hoe ik het allemaal geregel krijg met een drukke gezin en Healthy Sisters. Het is een kwestie van organiseren. Mijn kinderen gaan allemaal naar school, dat scheelt al veel. Op deze momenten kan ik veel werken. En niet te vergeten heb ik een man die naast zijn drukke baan ook heel veel doet. Zijn steun is van groot belang.  Op deze manier krijgen we veel geregeld en loopt alles zoals het moet. Door onze flexibiliteit is er altijd ruimte om samen met onze gezin door te brengen. En ik ben van mening dat als je iets leuks doet, wat ik doe, je nooit het werk als werk ziet en dat je daardoor een superleuke moeder kunt zijn.

Een vraag aan jullie. Hoe combineren jullie het moeder zijn met werken?

Als jullie dit lezen heb ik officieel vakantie. Dat is het voordeel van in het onderwijs werken. Deze twee weken heb ik ook helemaal vrij van afspraken gepland zodat ik volop van en met mijn gezin ga genieten. Voor degene die ook vakantie hebben wensen wij een hele fijne vakantie toe en geniet ervan!

Healthy Sisters & Kids