0

We missen sneeuw!

Vandaag is het officieel de derde dag van onze kerstvakantie. We hebben al zoveel gedaan dat het eigenlijk veel langer lijkt. (Misschien komt het omdat ik al een week vrij ben ?)

Maar we genieten volop van onze vakantie. Alleen ontbreekt er een ding, of beter gezegd een iemand. Papa! Papa is gewoon werken maar vandaag is het zijn laatste werkdag en dan heeft hij de rest van de vakantie ook vrij. Noor, onze middelste zei: “als papa ook vakantie heeft dan is het pas echt compleet”. En ze heeft helemaal gelijk! Met papa erbij is het gewoon veel leuker, gezelliger en kunnen we nog meer dingen ondernemen. En uiteraard heerlijk genieten van elkaar. Wat we dit jaar natuurlijk erg missen is sneeuw. Eerlijk gezegd mis ik dit zelf niet. Maar de kinderen zijn er gek op. Ze houden ervan om te sleeën, glijden, sneeuwballen te gooien en sneeuwpoppen te maken.

Daarom gaan we de kou maar zelf opzoeken. ?⛸

sneeuw01

Er zijn een tal van mogelijkheden om toch het echte winterse gevoel te creëren. In Zoetermeer en Landgraaf heb je indoor skipistes met echte sneeuw. En je kunt natuurlijk op dit moment in ieder stad of dorp een schaatsbaan vinden. Voor de winterliefhebbers is er keuze genoeg.

Wie houdt er ook zoveel van sneeuw? ❄️☃

Terwijl jullie dit lezen hebben wij gewoon zwemles. Deze gaat in de kerstvakantie gewoon door. Gelukkig vinden de kinderen dit erg leuk en is het niet een echte “moetje”!

Geniet van jullie vakantie!

Healthy Sisters & Kids