0

Wat worden ze snel groot!

Dat we iets met het getal zeven hebben mag nu wel duidelijk zijn. Voor degene die het niet voorbij hebben zien komen nog even een korte samenvatting. Onze Zoon Amin is 7-7 om 7 minuten over 7 geboren. Dit is echt geen grap! Hij is nu op 7-7-2017, 7 jaar geworden. Dit moest natuurlijk gevierd worden. Ik denk dat hij sinds zijn vorige verjaardag al de dagen aan het aftellen is. En ja, IEDEREEN moest het weten. Alle familieleden, van opa & oma tot de neefjes en nichtjes, de caissière in de supermarkt, de buurvrouw, onbekenden op straat en laten we vooral de juffen niet vergeten die hij helemaal gek heeft gemaakt. Wat gaat de tijd hard…

Amin is bijna jarig, het huis moet versierd worden en de cadeautjes mogen niet ontbreken.
Terwijl Amin in bed ligt versieren wij de woonkamer.
Als Amin de volgende ochtend voor het eerst beneden komt is hij erg verrast en enorm blij.
Amin mag zijn traktatie voor school zelf dragen. Hij is inmiddels een grote jongen.

Op school wordt zijn verjaardag uitgebreid gevierd. Wat geniet hij toch van alle aandacht.

We vieren ook meteen op dezelfde dag zijn kinderfeestje. Dit vieren wij in het speeltuin. Al zijn vriendjes zijn erbij. Dolle pret!

In de avond komt familie langs. Vandaag heeft Amin, zoals hij dat zelf leuk zei, 3 feestjes op 1 dag gehad.

Amin heeft veel Lego voor z’n verjaardag gekregen. Samen met Noor zijn ze er een hele tijd zoet mee.

De volgende dag hebben de de maandelijkse familie diner (Ali heeft gekookt) . Dit voelt als een extra feestje. Het was weer erg gezellig.

Altijd een feestje als Tante Miema oppast en de kids van school haalt.

Zondag heeft Noor proefzwemmen voor diploma B gehad. Dit heeft ze erg goed gedaan. As zondag gaat ze officieel afzwemmen. Trots op deze meid ?

Vakantie voorbereidingen zijn in volle gang. De kids zijn helemaal beach-proof!

Beach-proof betekent natuurlijk ook nieuwe badkleding.


Vrijdag is de laatste dag op school en dan is het echt vakantie. Het is vrijdag ook juffendag. Wij hebben iets leuks voor de juffen gemaakt.

Een potje vol hartjes snoepjes, versierd en leuke kaartjes erbij.
❤️verwarmend toch?

Voor Sarah zit de toetsweek er ook op. Geen enkele onvoldoende en over naar alweer het derde jaar. Kleine meisjes worden echt snel groot. Met een vriendin is ze naar de Stad gefietst en een lekker ijs gaan eten. Jaja dezelfde vriendin als waar ze de hele toetsweek mee heeft doorgebracht.

Een lekkere ijsje als afsluiter. Dit hebben ze echt verdiend.

Het is bijna vakantie en blikken terug op vorig jaar. Wat hebben wij het heerlijk gehad met z’n vijfjes. We kijken er naar uit om dit jaar weer mooie momenten met elkaar te delen. Fijne vakantie allemaal! ?

[ads1]