0

Waarom ik mijn dag begin en eindig met groene thee?

Mijn dagen beginnen standaard met een grote mok groene thee. Ik hoorde ooit dat groene thee stress vermindert en daarom begin en eindig ik mijn dag altijd standaard hiermee en daarnaast helpt groene thee natuurlijk bij het versnellen van onze stofwisseling. En het heeft nog zoveel andere voordelen.

Ik ontbijt met selfmade granola. Deze hadden we met onze leerlingen gemaakt en heb een portie mee naar huis genomen. Helaas heb ik geen foto van het eindresultaat. Heb er vanilleyoghurt bij gegeten.

Ik maak vandaag een extra lange wandeling voordat ik naar kantoor ga. Mijn knie laat het de laatste tijd afweten…

Vandaag lunch ik samen met de kinderen thuis. De kids hebben maar een halve dag school. Najima luncht gezellig mee. Ik maak toast met avocado en een ei. Hier zitten we voorlopig wel vol mee. Tussendoor drink ik veel water. Althans dat probeer ik. Met de koude dagen kies ik toch liever voor warme thee dan koude water.

Ali eet vanavond niet thuis en Amin is bij oma. We hebben een girlsnight. We bestellen sushi met een aantal side dishes. We hebben hier heerlijk van gesmuld.

Ondanks dat we zelf geen kerst vieren vinden we de lichtjes zo sfeervol en zijn we dol op kerstfilms. Samen kruipen we op de bank en maken er een gezellige filmavond van. Een cappuccino mag natuurlijk niet ontbreken!

Nog een paar dagen en dan vakantie….ik denk dat er meer van bovenstaande daagjes zullen volgen!

Wie heeft er ook bijna vakantie?

Fijne feest/vrije dagen!

Veel liefs,

Rachida