0

Verslag: DisneyRun was MAGISCH

Terwijl ik dit typ zijn we helaas weer thuis van een MAGISCH weekend. Wij hebben afgelopen weekend ons 2e buitenlandse run gehad. We hadden geen betere plek kunnen hebben dan in Disneyland Paris. Echt woorden komen tekort. Het was echt de ALLERLEUKSTE run sinds wij hardlopen.

Op vrijdagochtend vlogen wij vanuit Schiphol naar Paris Orly waar wij 3 dagen en 2 nachtjes mochten doorbrengen in een sprookje. Op vrijdag hebben we meteen onze startbewijzen opgehaald. Wij hebben gekozen voor de 10K run. Afstand van 10K was dit jaar voor het eerst, erg uniek dus! Vorige jaar kon je alleen de 5k of halve marathon lopen. Op vrijdag kon je de 5K rennen, op zaterdag de 10K en zondag de halve van 21.1k Maar er was ook een kids run, echt super leuk! Dit jaar werd het voor de 2e keer georganiseerd door Disney Paris.

We hebben vaker runs gelopen maar de sfeer om te rennen door zo’n park is zo intens leuk. Je rent namelijk voor de openingstijden van het park. Je wordt onderweg aangemoedigd door personeel en natuurlijk heel veel Disney figuren. Deze run staat voor alles waar het altijd om moet draaien namelijk om heel veel plezier. Het ging niet om tijd maar heel veel fun en die hebben Rachida en ik gehad.

Onderweg hebben we zoveel leuke foto’s gemaakt en gevlogt. We hebben het park op een ander manier beleefd. Maar we kunnen er nog lang over schrijven maar hieronder een sfeer impressie van afgelopen weekend. Vlog komt ook snel online

Onderweg naar Paris Orly

De Startbewijzen worden opgehaald

Zaterdag vertrekken we om 7 uur smorgens, wekkertje ging dus heel vroeg.

Zoals je ziet, was het dus echt heel vroeg. Thanks instagram

Na een heleboel foto’s met Disney figuren komen we aan op het 5 km punt

We zijn zo happy!

Zoals ik zei, veel foto’s met Disney figuren

De Finish!

Traditiegetrouw bijten we in onze medailles

Thanks Joyce Bongers voor deze prachtige foto!

Om 9 uur waren we alweer klaar en was het tijd om even te rusten in deze heerlijke bedden.

Wil je zien hoe we de rest van het weekend doorgebracht hebben in Disney? Hou onze social media in de gaten voor de vlog

Het was echt GEWELDIG!

Dank je wel Disney Paris voor de uitnodiging. Volgend jaar zijn we er graag weer bij maar dan voor de halve marathon 😉