0

Mommy Diary: Vakantie in Marokko!

Afgelopen week hebben wij in Marokko doorgebracht. Gemiddelde temperatuur was 25 graden met een heerlijk zonnetje. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat het weer in Nederland weer enorm wennen voor ons is.

We vlogen om 07.00 uur ‘s morgens waardoor we lekker vroeg in Marokko waren. In het vliegtuig mochten de kids even in de cockpit kijken en een foto met de piloot maken. Wat vonden zij dat stoer! ✈️??✈️

Najima en ik hebben iets met deurtjes. Als wij er niet voor gaan poseren laten we dit de kinderen wel doen. Wat vinden jullie van dit mini deurtje? ?

Ali is ons achterna gevlogen. De kinderen konden niet wachten om hem weer te zien. Ze hadden hem erg gemist en stiekem waren ze ook heel blij omdat hij met ze ging vissen. Ik ben hier niet zo goed in.

Wat hadden ze een geluk. Ze hebben best veel gevangen. ?

De middagen door de straten van Nador wandelen vonden we het leukst. Elke keer weer wat nieuws ontdekken en ergens wat drinken ?
Wil je meer over onze roots lezen (Nador)? Klik dan hier!

We zijn naar papa’s berg gegaan. Zo noemen de kinderen het omdat hier de roots van Ali liggen. De kinderen hebben hier zo van genoten. ⛰

We hebben hier een hele fijne dag gehad en de kinderen hebben hier twee schildpadjes gevonden die we mee naar oma’s huis hebben meegenomen.


Ik heb de kinderen beloofd dat we zodra we weer in Nederland zijn een schildpad gaan halen. Wie heeft er een schildpad als huisdier? ?

Deze heerlijke vakantie zit er weer op. Je weet wat ik altijd zeg….meteen bij thuiskomst een volgende vakantie boeken! Dat hebben we dus maar weer gedaan. ?

Healthy Kids & Mom

[ads2]