0

Terugblikken op 2015

Cliché om te zeggen, maar man wat is 2015 aan ons voorbijgevlogen. Wat was 2015 een bijzonder jaar op heel veel gebieden.

Aan het eind van een rit van 12 maanden is het een mooi moment om terug te kijken maar ook vooruit te kijken

2015 was een jaar waarin wij geleerd hebben, waarin andere van ons geleerd hebben, een jaar waarin we gehuild maar ook gelachen hebben. Een jaar met dieptepunten maar gigantische hoogtepunten de overhand hadden. Een jaar waarin we nieuwe mensen hebben leren kennen maar ook afscheid hebben genomen van mensen.

Oprecht kan ik zeggen dat wij, als Healthy Sisters, maar zeker ook als individuen, gegroeid zijn. We hebben angsten overwonnen. We zijn de uitdagingen aangegaan en nieuwe dingen uitgeprobeerd. Een nieuwe logo, nieuwe samenwerkingen en een eigen YouTube-kanaal. Vooral dat laatste is een heel spannend maar onwijs gaaf proces. Want tot afgelopen juni, wisten jullie niet wie Healthy Sisters waren en nu zien jullie onze gezichten (zou bijna op zo’n Brabants koppen willen zeggen) 2x per week in een video.

2015Overzicht1

Zoals ik zei, veel hoogtepunten, dat Healthy Sisters een gezicht kreeg was vooral te danken aan onze voorpagina artikel van de Metro en de daarop volgende media-aandacht. Wat heeft dat veel teweeg gebracht. Elhamdolilah alleen maar positiviteit. En positiviteit was ook een van onze kernwoorden van 2015. Er was geen ruimte meer voor negativiteit.

Onze tour door Nederland waarbij we veel van jullie hebben mogen ontmoeten, 2 halve marathons, workshops door het land, de kleurrijke lijst top100, in Raymann Baas vertellen over Healthy Sisters, zoals ik zei, veel hoogtepunten. En natuurlijk de officiële start van ons onderneming.

Intens zijn we dankbaar voor alle kansen die wij krijgen, dankbaar voor alle mensen die met ons deze pad bewandelen. Hard work pays off zeggen ze, en dat klopt.

Vorige jaar plaatsten we heel ambitieus een plaatje dat ‘’ 2014 was warm up, 2015 is game time’’ and so it was, maar we beloven jullie, 2016 wordt nog mooier dan 2015 was insha’allah!

Of je het viert of niet, een spetterende avond toegewenst maar vooral een healthy 2016!

Lots of love,

Healthy Sisters