0

Stap 29: Vier je successen!

Terwijl jullie dit lezen zijn wij sinds een paar uur trotse eigenaressen van een eigen kantoorpand. We zijn de keuken van Rachida ontgroeid. Daar waar het in 2014 allemaal begon als hobby gaan wij vandaag verder in een geweldig kantoorpand.

We kunnen het haast zelf niet geloven, wij vinden het zo bijzonder. Zo intens dankbaar zijn we voor deze volgende mooie stap. Zo’n belangrijk mijlpaal verdient een speciale blog. Op dit moment maken we zoveel mooie ontwikkelingen mee. Ons boek dat bijna gepresenteerd wordt, een eigen kantoor en nog zoveel mooie projecten waar wij onderdeel van mogen zijn.

Zoveel moois dat we af en toe vergeten ons successen te vieren. Grote of kleine successen, sta stil bij datgene je bereikt hebt (vooral een note voor onszelf). Of het nu gaat om dat ene kilo dat eraf is of dat je iets geweldigs op de markt brengt. Wees trots op jezelf en vier het. Soms lijkt het een ongeschreven regel om het niet hardop te mogen zeggen dat je successen behaalt. Wat ons betreft mag het zeker.

Vergeet niet dat successen behaald worden door hard te werken en ook soms net zo hard op je bek te gaan. Denk niet dat alles altijd rozengeur en maneschijn is. Het is hard bikkelen. We delen dit vooral met jullie zodat jullie het zien als motivatie en dat je alles kan, als je maar wil.

Vier alle successen die je behaalt en beloon jezelf hiervoor. Dat gaan Rachida en ik vandaag doen met een rondje Ikea ipv de Zara 😉