0

Smoothie die je een boost geeft + Meet & Greet

Op dag 8 van de JaNU maand wil ik graag een van mijn favorieten smoothies delen met jullie. Een smoothie die je een echte boost geeft; De bieten smoothie. Ik ging voor het eerst aan de bieten smoothie tijdens mijn eerste halve marathon. Bieten zijn namelijk heel goed voor het uithoudingsvermogen. Bieten bevatten heel veel vitaminen en hebben een heel positief effect op de bloeddruk. Wanneer je een fanatieke sporter bent, verbetert dit ook je prestaties.

Wat heb je nodig voor 1 smoothie

 • 2 rode bieten (voorgekookt mag ook)
 • 1 peer
 • Sap van een halve citroen
 • En een schijfje gember

Je blendt alles goed samen en thats it!

Verder kunnen wij op donderdag 24 januari samen smoothies drinken. Wij organiseren samen met Anne & Max Eindhoven een super leuke Meet en Greet. Met 10 van onze volgers gaan we samen brunchen. En dit keer in het zuiden van het land.

Wat moet je daarvoor doen?

Het is natuurlijk heel leuk als je actief meedoet aan de JaNU maand. Laat ons weten waarom je graag hierbij wilt zijn en wat jouw doelen op het gebied van gezondheid voor 2019 zijn.

Je kan tot maandag 14 januari reageren, 15 januari maken wij de winnaars bekend.

2 Reacties

 • Reply
  Senna
  8 januari 2019 at 22:43

  πŸ˜‚πŸ˜‚Vindt gewoon altijd heel gezellig met jullie… πŸ€·πŸ½β€β™€οΈπŸ€—

 • Reply
  Sjoukje
  9 januari 2019 at 07:04

  Het lijkt me erg leuk om jullie eens goed te spreken. Ik heb altijd al eens een bakkie met jullie willen doen. Mijn doelen op gezondheids gebied zijn eigenlijk best simpel. Doorgaan zoals ik al doe. Ik denk dat ik het al best aardig doe. Af en toe iets minder gezond moet ook gewoon kunnen.
  Groetjes Sjoukje.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.