0

Slappe lach tijdens fotoshoot!

Onze heerlijke vakantie zit er weer op, de vakantie vlogs kun je terugzien op ons youtube kanaal. Als jullie dit lezen hebben we er al weer anderhalf week op zitten. Sarah zit alweer in de derde jaar van de Mavo. Noor is naar groep 5 en Amin naar groep 3. ?


In een week tijd heeft Amin al de letters I & K geleerd. Wat gaat de tijd toch hard. Des te meer reden om nog meer van het leven te genieten. ?

Als Amin thuis komt zit mama midden in een opnamen en mag hij de cameraman helpen achter de grote camera. Woww dat is stoer! ?

Woensdagmiddag zijn we vrij en we mogen met mama mee naar kantoor. Dit vinden wij altijd heel gezellig. En natuurlijk mag een selfie niet ontbreken. ?

Meteen na 4 dagen school hadden we EID (offerfeest). Dit vonden de kids wel erg leuk. Meteen een dagje vrij. ?

Sarah en Noor zijn gek op hennatattoos. Dit mocht dus niet ontbreken tijdens het feest. Atachie Miema (tante Najima ging gezellig mee)??

Terwijl Amin en papa naar de moskee gingen hebben de meiden en ik een feestelijk ontbijt klaargezet. ?

De cadeautjes erbij en eid kon echt beginnen. ?

Na het ontbijt hebben we een fotoshoot gehouden. Dit doen we traditiegetrouw elke EID. Dit is leuk om door de jaren heen de verschillen te zien. ?

De kids worden steeds groter en wij steeds ouder 😉 Wat een lol elke keer weer. Zie maar eens 5 personen allemaal mooi op een foto te krijgen. ?

Willen jullie Healthy Kids tussendoor volgen? Dat kan op hun Instagram account. Ze hebben in een korte tijd bijna 2000 volgers! Laten we ze helpen dit vandaag te halen! Ze zijn zoooo trots! 2️⃣K

Tot volgende week! ??

Kus Mama & Healthy kids ?