0

Sfeerverslag Marikenloop 2017 + Bekendmaking winnaressen boeklancering

Gisteren was het dan zover, de Marikenloop in Nijmegen. Na onze eerste Marikenloop in 2013 mochten wij gisteren lopen met een groep super gemotiveerde dames die hun eerste run gingen lopen. En ze hebben hem gerockt!!!

We verzamelde om 10 uur met de meiden en gezamenlijk reden we richting Nijmegen waar de startschot om 13:15 uur zou zijn. Voor het zover zou zijn, werden we eerst in geweldige HealthysistersXanitaactive hardloopkleding gehesen. We vormen vandaag ’n eenheid!  De laatste voorbereidingen worden getroffen. Banaantjes worden gegeten, laatste slokken water worden gedronken en de laatste zenuwplasjes worden gedaan.

De warming-up wordt gegeven door 2 super enthousiaste dames, niet dat wij een warming up nodig hebben met het heerlijke warm weer. Maar zoals ze zeggen, beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Hier waren we nog fris en fruitig en werden we goed in de watten gelegd door Anita Active

Even poseren voor de wall of fame. Leuk detail, hier stonden alle namen van alle deelneemsters van de Marikenloop.

Onze naampjes..

Ennnn we zijn vertrokken

Foto momentje nadat iedereen gefinisht is, door onze eigen persoonlijke fotograaf.

 

Traditiegetrouw bijten wij op onze medaille

Onze eerste run met onze andere zus!

Natuurlijk mag een foto met onze lieve Marjon niet ontbreken, mede mogelijk gemaakt door deze topper en het hele Anita Active team.

De eerste run van de dames vieren we met sushi. Na alle inspanningen en geweldige tijden die zij ondanks de warmte neergezet hebben, hebben we dit dik verdiend!

Bedankt voor het lezen, en wellicht zit jij volgende jaar ook in onze Healthy Sisters team!

De winnaressen zijn: Amira en Mieke (reactie website)! Gefeliciteerd en tot woensdag! 

[ads2]