0

Sarah kan meer dan alleen selfies maken!

Onze normale ritme begint weer terug te komen. Op tijd opstaan, op tijd eten, op tijd naar school, op tijd weer naar bed. Aan de ene kant is het fijn dat de vaste structuur is begonnen maar wat vonden we het toch zes weken lekker om niks te moeten. Enige wat moest was genieten van onze vakantie……. Wie heeft er hier ook altijd moeite mee? We kijken graag onze foto’s terug naar toen nog alles mocht…


Mooie foto’s van Rome, mooie herinneringen. Ik ben blij dat de kids er nog steeds van kunnen genieten en over kunnen praten met een big smile op hun gezichtje. Nog even en dan gaan we weer op vakantie. We kregen het tip om meteen een vakantie te boeken als je terug bent van vakantie. Dat hebben we dus maar gedaan. Ik kan jullie vertellen dat de kids aan het aftellen zijn…..als jullie dit lezen nog 32 dagen! ✈️

Noor en Amin zijn begonnen met een nieuwe sport; kickboksen!
Noor heeft eerder op kickboksen gezeten en vond het toen al erg leuk. Één sport per keer. Zwemlessen hebben voorrang gekregen en nu weer kickboksen. Amin heeft de smaak inmiddels ook te pakken. Hij vind het ontzettend leuk. Mijn kickbokskids ??

Amin is graag bij zijn grote neven. Hijzelf noemt ze gewoon broers. Hij kijkt tegen ze op en ze verwennen hem enorm. Hij vind het ook stoer dat hij met ze mag gamen. Dus toen hij na een dag bij zijn grote broer Soufian was wilde hij niet meer naar huis. Uiteindelijk met een traantje toch weer richting huis!

Als het zo’n weer is dan denk je meteen ook aan lekkere herfstmaaltijden. Helaas kan ik er maar 1 kind hier mee blij maken. Wie van de drie denk jij dat deze maaltijd lust? Ik ben er trouwens ook helemaal gek op! Recept staat trouwens op ons YouTube kanaal ?

Amin is dol op spaghetti! En dan kun je meestal ook aan zijn kleding zien. Hij heeft nu zelf een oplossing bedacht. ?

Onze groeten en fruit proberen we steeds vaker bij zorgboerderij De Bundertjes te halen. Dit is praktisch bij ons achter. We maken meteen een wandeling door de bos en halen onze fruit/groenten. Vaak mogen de kids deze zelf uit de kas plukken. Dit is echt zo leuk om te doen! ??

Mijn puberdochter en naar filters! Iedereen die maar bij haar in de buurt zit moet eraan geloven. Ja ik dus ook! Moet eerlijk zeggen dat ik hem wel goed gelukt vind..?

Mijn puberdochter kan natuurlijk veel meer dan alleen selfies met filters maken.? ze maakt tegenwoordig zelf sushi.

Eerlijk is eerlijk maar daar is ze echt goed in! We hoeven geen sushi meer te bestellen.

Heerlijk zo’n dochter ❤️. Tot volgende week!

[ads2]