0

Mommy Dairy: Sarah heeft een angstaanjagende avond gehad!

Als jullie dit lezen hebben wij herfstvakantie en zijn wij al een paar dagen aan het genieten in Marokko. De foto’s hiervan zien jullie in de Mommy fotodagboek van volgende week.

Vandaag hebben de kinderen weer een dagje vrij van school ivm studiedag. Ik heb een dagje vrij genomen om deze dag door te brengen met de kinderen. Najima werkt een halve dag op kantoor en komt zo hierheen. Ik heb een verassing voor de kids. Ze wisten nog niet waar we heen gingen totdat we er waren.

We gaan naar de bioscoop, naar de film Dikkertje Dap. Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden.

Voor Amin de ideale film. Hij kijkt er ook met alle aandacht naar. En natuurlijk mag de popcorn niet ontbreken.

Thuis gaat het spelen door. Amin en Noor kunnen heel fijn samen spelen. Hier spelen ze kruiwagentje.

Toen ze nog baby’s waren vond ik het best pittig maar ben zo blij dat ze weinig leeftijdsverschil hebben want nu zijn ze vriendjes voor het leven. Ze doen praktisch alles samen. Hoe schattig is dit briefje die Noor aan Amin heeft geschreven.

‘s Avonds ligt Amin uitgeteld naast Ali op de bank. Wat was het weer een gezellige dag. Hij vraagt of ze morgen weer vrij zijn. Maar ik moet hem teleurstellen. Ik maak het een beetje goed door te zeggen dat we bijna op vakantie gaan. Dat bevalt hem wel goed.

Sarah moet nog even hard doorwerken voor de vakantie. Terwijl ik kook leert ze aan het eiland. Ze beloofd mij dat ze morgen voor ons spaghetti gaat koken. Kan niet wachten….

Sarah heeft haar woord gehouden. Ze heeft heerlijke volkoren spaghetti gemaakt met verse groenten en vis. Dit was echt lekker! Yummieee

Vandaag hebben zowel Amin en Noor een optreden op school. Natuurlijk ga ik kijken en ze hebben ontzettend goed gedaan! Nu hebben ze echt vakantie!!!

Sarah gaat naar Toverland. Daar was het een hele enge avond. Sarah vond het heel erg eng. Samya had heel slim een lichtstaafje gekocht. Als je het staafje aandeed mochten ze je niet bang maken. Die pubers zijn echt zo grappig.

Nu gaan we genieten van een heerlijke vakantie in Marokko. Niets moet en alles mag!

Fijne vakantie en tot volgende week.

Healthy Mommy & Kids

[ads2]