0

Saaie brief uit Nederland

Rachida is op vakantie en Najima heeft besloten om de zomer in Nederland door te brengen. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben.

Lezen jullie gezellig mee?

Hi Sistra, (en de rest)

Helmond voelt heel leeg zonder jullie. Dus om maar meteen een antwoord te geven op je vraag of ik jullie mis? Ja ik mis jullie en heel specifiek Noortje. Sorry! Ik vond een mega lief berichtje van haar in mijn agenda.

Je foto’s zien er geweldig uit. Zo mooi om te zien hoe de kids genieten. Wat een water ratten zeg. Jullie hebben de vakantie dik verdiend.

Ik moet goed nadenken over wat ik jou ga schrijven. Los van dat het hier heerlijk weer is (godzijdank!!!) Doe ik eigenlijk niet bijzonder veel. Ik geniet echt van de rust. Probeer minimaal op social media en dat soort dingen te zitten en meer offline te gaan.

Klinkt super oma nu, maar ik heb vandaag in mijn eentje een heerlijk lange wandeling gemaakt. Ik had het zo uitgestippeld dat ik een stop kon maken voor een sapje. Toen bedacht ik me, na het drinken ervan, dat ik er geen foto van gemaakt had. Normaal doe jij dat altijd meteen haha. Als bewijs hierbij de cijfertjes

Ik vrees dat mijn brieven lang niet zo spannend zullen zijn als die van jou. En eigenlijk speel ik vals. Ik ga misschien nu niet op vakantie….maar wel over ruim 2 maanden. Stiekem vind ik dat nog leuker.  Wanneer iedereen geweest is, ga ik haha. Nu is de rust vooral heel fijn en erg nodig. En zelfs voor die tijd nog naar Parijs…dus nee heel zielig ben ik niet.

En ook nog een prachtig zonsondergang….

Trouwens….waarom blijf je hardlopen met je knie? Ondanks dat je toestemming hebt van de fysio, vind ik dat er eerst een scan moeten komen voor er zulke beslissingen genomen mogen worden…

Geef je iedereen dikke knuffel?

[ads2]