0

Review Natalie’s Keuken

Natalie’s Keuken en Healthy Sisters volgen elkaar al vanaf dag 1 dat we op instagram zitten. Toen wij het rubriek eetdagboek introduceerde was het ook niet vreemd dat we meteen aan Natalie dachten. Wie kan er beter een eetdagboek bijhouden dan iemand die de hele dag met eten bezig is. (H)Eerlijk eten welteverstaan.

Toen Natalie vertelde dat ze met een kookboek zou komen werden we meteen enthousiast. En toen ze ons vertelde dat wij als 1 van de eersten het boek mochten inzien voordat deze gelanceerd zou worden werden we nog enthousiaster en voelden we ons enorm vereerd.

nathalieskeuken2

Onze eerste indruk is dat het geen ingewikkeld boek is maar juist heel helder en erg toegankelijk. Het boek nodigt je echt uit om er doorheen te bladeren. Het water loopt ons in de mond bij het zien van alle foto’s. Natalie’s recepten passen ook goed bij Healthy Sisters. Grote favoriet is de granola. Wij kennen al verschillende variaties, maar met speculaaskruiden? Mmmmm……

Wat wij ook heel erg handig vinden is dat er bij elk recept de ruimte is gemaakt om aantekeningen te noteren. Kortom met deze boek heb je weer genoeg inspiratie om de keuken in te duiken en alle recepten uit te proberen!

Tip van flip: Je kan bijna elke recept maken ondanks een gluten-of koemelkovergevoeligheid.

Wij zijn fan! Het boek is nu al te bestellen!