0

Rachida’s Friday Food Diary!

Het is koud! Maar dat het koud is hoef ik jullie niet te vertellen. Het liefst zit ik onder een dekentje een goede serie te kijken maar helaas moeten we er gewoon uit en aan het werk.

Omdat ik de afgelopen dagen niet helemaal fit ben probeer ik zoveel mogelijk verse gemberthee te drinken met een schijfje citroen. Dit helpt goed tegen griep. (Wij delen hierover drie tips op YouTube).

Na het drinken van een mok thee zet ik me er toch toe om iets te eten. Ik maak een bananenpannenkoekje. Makkelijk te maken en niet zo zwaar op de maag. Daarnaast lekker warm!

Ik begin de dag met een morningworkout. Dit heeft me erg goed gedaan. Krijg weer wat energie.

Terug op kantoor eet ik glaasje yoghurt met wat granola.

Er staat een zakelijke lunch op de agenda. We gaan lunch bij een leuk Italiaans lunchzaakje in Helmond. Ik neem een focaccia met homemade tonijn. Ik laat dit even grillen! Erg lekker. Ik drink hierbij een verse muntthee. Daarna neem ik ook nog een cappuccino.

Onderweg naar huis kom ik deze vriend tegen bij het stoplicht! 🤣

Thuis maak ik voor het avondeten zalm met zoete aardappeltjes in de oven. Hierbij eten wij een simpele salade van sla, komkommer en tomaat.

Na het avondeten maak ik een pot thee en kruip nu wel onder een dekentje. Van de thee genieten wij de hele avond van. ❤

Fijn weekend en tot over twee weken!

[ads2]