0

Rachida’s Food Diary

Vandaag gaan Najima en ik in de ochtend krachttraining doen. Najima gaat me trainen en dat gaat best goed.

Voordat ik ga drink ik een mok gemberthee met citroen en eet ik twee appel muffins die ik eerder had gemaakt.

Tijdens de training vul ik twee keer mijn flesje.

Om half 1 ga ik de kinderen ophalen en heb een verrassing voor ze. Ik heb met een vriendin en haar kinderen afgesproken. We lunchen samen in het speelparadijs. Lunch valt deze keer wat tegen. We moeten erg lang wachten en krijgen onze groenteomelet lauw geserveerd. Ik heb ontzettende honger en heb geen zin om nog langer te wachten dus eet het maar braaf op.

Ik drink hier een verse muntthee bij en later neem ik ook een cappuccino.

Nadat de kids uitbundig hebben gespeeld is het weer tijd om naar huis te gaan. De kids helpen mij met koken. Ik had het avondeten al eerder gemarineerd en kon zo de oven in.

We eten vandaag vis met een frisse salade erbij. Ik drink water bij het avondeten.

Ik kleed me gauw om want vanavond geef ik de training aan onze nieuwe groep. 1 minuut hardlopen en 3 minuten wandelen. Dit herhalen we 10 keer. Na een heerlijke training te hebben gegeven ga ik meteen naar huis. Na een warme douche drink ik nog een mok groene thee in bed en kijk nog even tv voordat ik de binnenkant van mijn ogen ga bekijken.

Tot over twee weken weer!