0

Rachida is jarig! #dag13

Ik dacht ik kan je een brief schrijven op je verjaardag vandaag. Maar dan ga ik weer vertellen over het weer. Hoe boring het is en dat ik niet heel veel bijzonders uitspook. Maar toen dacht ik, laat ik eens een paar mooie momenten delen met jou van de afgelopen jaar. Een klein beetje sentimenteel doen. 

De eerste foto zegt denk ik genoeg, geen tekst nodig. Daar hebben we hard aan gewerkt het afgelopen jaar.

droomOm aan die droom te werken, waren we ook veel pad. In de trein maakte we natuurlijk altijd een selfie

in de treinDaarvoor ”moesten” we ook geregeld voor de camera zoals bij Jörgen Raymann , Jan rijdt rond en De Nieuwe Maan en nog veel meer leuke programma’s.

jurgen raymannjan rijdt rondde nieuwe maan

We waren natuurlijk niet alleen maar aan het werk. Tussendoor liepen we ook hardloopwedstrijden zoals de halve marathon van Eindhoven

halve marathon eindhoven

We maakten leuke reisjes naar o.a. Milaan.

milaan eten

We lachten vooral veel en altijd maar soms vielen we ook, zoals hier tijdens ons weekje naar Mol. Nadat je uitgelachen was hielp je mij weer omhoog. Net zoals altijd wanneer ik val.

ik val

Soms genoten we van elkaars gezelschap zonder maar 1 woord met elkaar te wisselen en met onze neuzen in de telefoon.

rode bank

Natuurlijk maakte we ook weleens ruzie maar die waren snel uitgepraat. Wij hebben altijd veel plezier en lol. Uiteraard hebben wij ook tegenslagen maar we gaan altijd door en hangen altijd onze eigen slingers op. En ik hoop dat we onze lezers daarmee motiveren. Maak van je eigen leven altijd een feestje!

mile milaan

 

Lieve Rachida, ik heb nog zoveel andere foto’s maar ik vond dit voorlopig wel voldoende. Volgens mij kunnen onze lezers hierna onze koppen niet meer aanzien en terecht!

Hiep hiep hoera!!!!

balonnen

feest jurken

Happy b-day!!!!!!

ok nog eentje dan, om het af te leren.

WE ALTIJD ELKAARS RUG

huishoudbeurs