0

Powershots

Afgelopen zondag waren we op Rotterdam centraal op zoek naar iets gezond en kwamen bij de Appie deze shots tegen. Ze zijn prijzig maar wel ideaal als je net als ons weinig tijd hebt. We maken namelijk de tarwegras shotjes zelf en drinken veel gember thee. Maar dit is wel handig als je onderweg bent of gewoon een keer lui bent.

powershot

De powershots zijn verkrijgbaar bij alle Albert Heijn to go winkels in Nederland en bij de Albert Heijn XL winkel in Eindhoven. De shots zijn te koop in een 30 ml flesje en kosten 2 euro per stuk. De varianten zijn: Tarwegras, Aloë Vera, Kurkuma en Gember. Wij kozen voor Tarwegras en Gember.

Tarwegras
De zuiverende tarwegras shot bestaat uit de vers uitgeperste jonge groene grassprieten die uitgroeien tot tarwe. In deze jonge groeifase zit tarwegras bomvol vitaminen, mineralen, enzymen en chlorofyl. Dit tarwegras shot bestaat voor 90 procent uit tarwegrassap en 10 procent frisse limoensap.

Gember
Gember staat bekend als een perfecte weerstandbooster en werkt heel goed bij verkoudheid of griep. Ook helpt gember het lichaam te ontdoen van gifstoffen doordat het de stofwisseling en bloedcirculatie stimuleert en dat het misselijkheid en maagpijn verlicht. De krachtige gember shot bevat 50 procent gembersap en 50 procent verse appelsap.

Deze krachtige shots zijn een goede aanvulling op de voeding. Ze worden iedere dag koudgeperst op de slow juicer, zo blijven vitaminen en mineralen behouden en worden gezonde ingrediënten tot op de laatste druppel uitgeperst. De powershots bevatten 100% pure, onbehandelde en onbewerkte ingrediënten en een vleugje frisse limoen of zoete appel. Laten we eerlijk zijn, aan de smaak van de powershots moet je even wennen. Maar het zijn wel mega energie boosters!

Proost!

Healthy Sisters

 

* Bron: AH.nl