0

Penzussen: Op zoek naar een vakantie bestemming

Rachida is op vakantie en Najima heeft besloten om de zomer in Nederland door te brengen. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben.

Hi zus,

Ik ga niet vragen hoe het gaat. Alles ziet er heerlijk en fijn uit. Je ziet er mega ontspannen uit. Over ontspannen gesproken, ik ben echt mega aan het ontspannen. Zo fijn. Soms denk moet ik iets doen? Wat staat er op mijn to do lijstje? Maar dan realiseer ik me dat ik voorlopig geen to do lijstjes heb. Zo fijn.

Het enige waar ik over nadenk is wat ga ik ontbijten, hoelaat ga ik sporten en wat zal ik eens koken. Ik denk niet na over wat ik aan moet trekken, make-up heb ik al weken niet op en dat bevalt me helemaal prima.

Mijn meest voorkomend ontbijtje zijn de banaan pannenkoekjes met nootjes of soms met vers fruit.

Na mijn heerlijk ontbijtje ga ik sporten, als bewijs hierbij de meest lelijke sport-selfie.

Verder chill ik ook veel in de tuin met tijdschriften en een goede ijskoffie. Ik maak hem met 1 shot espresso, kokosmelk ongeveer 200 ml en heel veel ijsblokjes. Ik heb er al menig mens verslaafd aan gemaakt.

Ik wist natuurlijk allang wat je volgende bestemming was. Ik wil deze tour helemaal ‘nadoen’. Zo geweldig. Je moet echt alles noteren en in een blog zetten voor onze volgers. Ze delen ook zoveel goede tips met jou. P.s. ik heb stiekem gekeken naar vakanties…heb jij een idee waar ik naartoe wil?

Verjaardag? Wie? Ik weet van niks en wil van niks weten. Gelukkig zit je in Spanje en hoef ik geen cadeautje te kopen. Als je terug bent trakteer ik wel op een stukje taart. 😉

Sorry voor mijn super saaie foto’s, meer kan er nu niet van maken. Maar ik beloof op kort termijn wel. wanneer IK op vakantie ben. Ik heb nog maar een foto van Barcelona vorig jaar gebruikt haha, mag wel toch?

Tot snel…gaan we aftellen?

Liefs en mega dikke verstikkende knuffel van mij voor jullie

[ads2]