0

Penzussen: Ik ben bijna jarig!

Rachida is op vakantie en Najima heeft besloten om de zomer in Nederland door te brengen. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben.

Ahlal a wetchma inoe, Hi zusje,

How is life? Wah ie ja; je had niet op vakantie gehoeven! Grapjas! De hitte hier is echt niet te vergelijken met Nederland. Tuurlijk is het hier ook warm maar op een hele andere manier. Wij kunnen nog best wel veel ondernemen ondanks de warmte. Maar vandaag hebben wij bijvoorbeeld de hele dag aan het zwembad gelegen en in de avond een hapje gaan eten.

Jij en Tlait hebben mij echt lekker gemaakt. Niet om de zwembad hoor (die van hier is mooier, hahahha) maar gewoon het idee dat jullie gezellig samen aan het zwemmen waren. Echt zo leuk! 😍

We zijn nu ruim twee weken weg, 5 hotels verder en 3300 km extra op de teller maar nog lang niet genoeg gekregen van Andalusië. Wij krijgen ontzettend veel berichtjes over deze reis. Er komt een vlog EN een blog over alle plekken, hotels etc. 💻

Ik zit nu in Estepona. Echt een insta-waardige plek. Allemaal van die schattige steegjes met bloempotten ala Chefchaouen. Dit zie je trouwens veel in Andalusië terug. Ik begrijp wel waarom veel Nederlanders naar Zuid Spanje zijn geïmmigreerd. Absoluut een mooie regio! ✨

Als je dit leest ben ik weer op de volgende bestemming. Het is een plek waar ik al zo lang naar toe wil. Ik hoor hier alleen maar mooie verhalen over dus nu ga ik het zelf ontdekken. ❤

Weet je waar ik ineens aan moest denken? Ik ben bijna jarig en vroeg me af wat voor cadeautje je voor me hebt. (Just saying! Mocht je het vergeten zijn dan kun je alsnog iets gaan halen 🤣)

Dikke 3ieziet (knuffel) en tot gauw! 💋

Rachida