0

Penzussen: Hittegolf in Nederland

Rachida is op vakantie en Najima heeft besloten om de zomer in Nederland door te brengen. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben.

Lieve Reshoed,

Deze brief schrijf ik je half, of zeg gerust, helemaal verhit. Voor het zonnetje had je niet weggehoeven want wij hadden te maken met een echte hittegolf en nog steeds. Leuk is het niet meer. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik.wil.NU.regen.

Door de hitte kan ik niet echt veel ondernemen. Er was code oranje afgegeven en die was deze ene keer heel erg terecht. Gelukkig heeft Tlait een zwembadje voor Sami opgezet en daar heb ik als grote tante ook heel goed gebruik van gemaakt hahaha. Sami zei: maar getchie (tante) jij kan toch helemaal niet zwemmen. Dat klopt, maar liggen in een heerlijk koud zwembad kan ik prima.

Verder ben ik nog steeds heerlijke aan het chillen. Ik heb net Suits helemaal afgekeken. Blijkbaar is een serie kijken niet alleen in de winter maar juist ook in de zomer een goed idee. Ik lig er dan net als mijn ‘lievelingsdieren’ zo bij.

Ik geniet zo met je mee en wat mis ik die aapjes! Echt het doet pijn, ik kus gewoon hun foto’s op mijn telefoon. Je weet hoe psycho ik kan zijn met die dingen haha. Jouw foto’s zijn prachtig. Ik stel voor om snel samen daarheen te gaan. Sevilla en Valencia staan overigens nog hoog op mijn lijstje. Naziha en Tlait lezen jullie mee? ASAP!

Dit is wel een oude foto van jullie vakantie vorige jaar

De kwarktaart ga ik zeker delen. Ik vind dat iedereen daar zonder schuldgevoel van moet genieten. Zodra jij er bent, gaan wij die samen opeten en dan wil ik alle alle maar dan ook alle verhalen horen over jullie heerlijke roadtrip. Promiss!

En als laatst, Burcin Dagli heeft ons haar super mooie basic blousjes opgestuurd en Nydia een proefmonstertje van haar eigen ontwikkelde geurlijn. Die chick kan naast heel goed schrijven ook lekkere parfums maken.  Daarbij nog heel veel andere (pers) pakketten maar die gaan we samen unboxen.

Jij bent hem weer, waar hang je inmiddels uit? Word het niet tijd om naar huis te komen?

Dikke knuffel aan iedereen en tot heel snel.

Liefs,

Najima uit snikhete Helmond!

[ads2]