0

Penzussen: Andalusië is nog mooier dan ik had verwacht!

Rachida is op vakantie en Najima heeft besloten om de zomer in Nederland door te brengen. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben.

Hi Sistra,

Mamesch thedjieth? (Hoe is het?) Hier gaat het goed! Het zonnetje schijnt, lucht is blauw en ik geniet met volle teugen.

Ik ben trots op jou dat je zoveel beweegt. Ik probeer wel elke dag de 10.000 stappen te halen. Hardlopen heb ik hier in Spanje nog niet gedaan. Staat voor morgenochtend op de planning. Niet teveel maar een klein rondje.

Wajowww die taart die jij hebt gemaakt. Deze ga je echt voor mij maken als ik terug ben. Hij ziet er 😍 uit. Ik zou er ook mee ontbijten als ik jou was. Misschien een ideetjes om met onze volgers te delen. Ideaal met het warme weer.

Wij zitten inmiddels in Spanje. Wat is Andalusië mooi. Mooier dan ik had gedacht. Je kunt hier zoveel zien. De Moorse invloeden zijn ook rijkelijk aanwezig. Heel veel dingen doen mij aan Marokko denken.

Wij zitten op een prachtige lokatie, Alcala la Real. Mooi huisje met privé zwembad. Ik heb al heel wat baantjes gezwommen hier. Het gaat door tot ‘s avonds laat. Het uitzicht is echt wowie! En dit met virgin cocktails die ik met liefde voor iedereen maak. 🍹

Bij het huis zit een beekje. De kids vissen hier en zorgen elke dag voor het avondeten. 🤣

Vanuit hier gaan we om de dag een stad bezoeken. Eerste uitstapje was naar Granada. Ik blijf maar mooi, prachtig, wowie etc zeggen maar het is echt gewoon zo. Het ene is nog mooier als het ander. Erg indrukwekkend allemaal.

Alhambra is een beauty. Ik had er al veel over gehoord maar het is een echte plaatje. Woorden schieten tekort voor Alhambra daarom heb ik het uitgebreid gevlogd zodat je een betere indruk van krijgt.

Ik film sowieso de vakantie zodat jij en onze volgers hier later van kunnen genieten. Over genieten gesproken, ik ga weer verder genieten!

Dikke kus thuis aan iedereen en spreek je gauw!

💋Rach

[ads2]