0

Penzussen: Ola of Hola?

Rachida is op vakantie en Najima heeft besloten om de zomer in Nederland door te brengen. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben.

Ola uit Holland,

Of mag ik geen ola meer zeggen? Ik moest zo lachen om een opmerking op instagram. Dat iemand zei dat Ola een ijsmerk is en geen begroeting. Het leukste is dat ik weet dat jij er nog harder om hebt moeten lachen. Maar goed dat terzijde. Wat ben je heerlijk aan het genieten. En wat ben je een ongelofelijk stoer zus, alles voor het perfecte plaatje right?

Je brief heeft mij heel blij gemaakt. Ik lees iets met cadeautjes en gemist worden, heerlijk!!! Kan niet wachten.

Eum…zoals ik zei, ik voer niet veel uit. Ik fiets en wandel wat rond. Doe drankjes met de meiden…maar die vliegen ook een voor een naar hun vakantie bestemmingen. Gelukkig is Tlait en Milou er nog eventjes en dan blijf ik echt alone over, althans soort van. Over ijs koffie verslaving gesproken. Ik maak hem veel en veel lekkerder.

Zodra jij terug bent maak ik er een voor jou/jullie. Oh ja en ik heb een gezonde suikervrije kwarktaart gemaakt. Zal ik je eerlijk zeggen? Daar heb ik mee ontbeten in het zonnetje vanochtend, zo heerlijk is ie!

Trouwens…mijn Iphone X is binnen, ik heb hem eindelijk opgehaald. Samen met Tlait en Sami meteen een drankje in de stad gedaan.

Heel goed dat je in beweging blijf maar pas op dat je jezelf, letterlijk, niet voorbij rent. Neem ook je rust en wandel veel en doe oefeningen. Je hebt je gele elastiek mee toch? Over sporten gesproken, ik ben ook nog naar de sportschool geweest, maar samen sporten is echt leuker. Heel veel zin om weer samen te knallen.

 

Ik ga je gedrag zeggen, de bbq gaat NU aan en ze roepen me.

Dikke knuffel uit Helmond

p.s. foto is van vakantie vorige jaar in Spanje, ga natuurlijk geen saaie kliekjes delen.

[ads2]