0

Penzussen: Hi, Salaam, Bonjour, en inmiddels Ola,


Rachida is op vakantie en Najima heeft besloten om de zomer in Nederland door te brengen. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben.

Hi, Salaam, Bonjour, en inmiddels Ola,

Hoe is het? Fijn om te horen dat je me mist. Dat doet me goed om te horen, hihi🤪Natuurlijk mis ik jou ook! 😘

Als je dit leest zijn we naar Zuid Spanje. Ik wilde altijd heel graag naar Andalusië. En nu gaan we hier rondreizen. Kan niet wachten om hier alle mooie plekjes te ontdekken. 🇪🇸

Maar even terug naar Zuid Frankrijk. Wat hebben wij hier genoten. Wij zaten in een klein dorpje hoooooooooooog in de bergen. Meyrueis. Ik hoor je al denken. Jij zou de rit verschrikkelijk hebben gevonden. Ik vond het ook eng maar ik heb mezelf gedwongen eroverheen te zetten en vooral te genieten van het uitzicht. Ik ben zelfs tussendoor uitgestapt om het uitzicht van dichtbij te bewonderd.🙈

Deze was echt adembenemend mooi. Wij zaten midden in een natuurreservaat, Cevennen Nationaal Park. En dan de prachtige meer, Gorge du Tarn. Die groener was dan groen. Het ene plek was nog mooier als het andere.

De mensen hier waren zo lief en ik heb zelfs een cadeautje in een winkel gekregen van een lief vrouwtje. Ze waren oprecht geïnteresseerd en enorm gastvrij. En laten we vooral de lekkere Franse baguette niet vergeten. Deze is oprecht de lekkerste van heel de wereld!

Na vier dagen moesten we echt weer door. Misschien dat ik op de terugreis hier nog een stop ga maken. 💚

Ja ja , ik moest eraan geloven. Ik moest en zou van Noor een cadeautje voor atschie Miema halen. Ze had jou beloofd overal waar we komen een cadeautje mee te nemen, grapjas! 😊

Mijn favodrankje van deze zomer is deze ongelooflijk lekkere ijskoffie. Je kunt deze vergelijken met de ijskoffie van Ilborgo. De kids nemen een ijsje en Ali ik een ijskoffie. 😉 Niet helemaal healthy maar ik blijf hier goed in beweging. Wandel veel en trek veel baantjes in het zwembad. ☕

Wat betreft het hardlopen heb je helemaal gelijk. Maar het is goed om in beweging te blijven. En ik kijk echt goed uit.

Zodra ik terug ben, vraag ik de dokter om een scan. Schrijf de verwijzing maar alvast uit want ik weet dat je dit leest dokter! 🙈Dit is mijn uitzicht nu! Volgende keer hier meer over.

Een hele dikke (3ieziet) knuffel van ons uit het zonnige Alcalà la Real ☀

[ads2]