0

Pen zussen #dag8

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

reshoed gele rok

Nejoemieeeeeeee inoeeeee, (mijn nejoemieeee)

Mamesch thedjieth? Metta se7a? Yaak labbas?(Hoe is het? Hoe is het met de gezondheid? Hopelijk goed)

Waar komt op die opruimwoede vandaan? Volgens mij een soort therapie of nie? Hahahah 

Moet echt zo om jou lachen! Geweldig mens ben jij  ook! ?

Hier gaat het goed. We hebben er vandaag precies een week opzitten. Time files when you have fun!Wij moeten voorlopig niet denken aan regen en somber weer. Maar moet ook eerlijk zeggen dat de temperaturen hier soms ook te zijn. Gisteren 40 graden!!! 

40 graden

We zijn gisteren echt heel toevallig in Driouch terecht gekomen. Daar zijn we bij een hele mooie hotel terecht gekomen waar je iets kon drinken op het terras. Wat een heerlijk briesje hadden ze daar op het terras. En wat een waanzinnige uitzicht. We hebben ons voorgenomen om vaker gewoon ergens heen te rijden en dan zien we wel waar we terechtkomen. Zo leuk om zoveel mooie dingen van Marokko te ontdekken.

Ik heb weer een feestje achter de rug. Soms vermoeiend maar wel erg leuk om familie te zien die we al lang niet hebben gezien. Ik heb mezelf goed vermaakt met onze nicht Tami. Het was erg gezellig. Wat vind je van mijn fleurige jelabba? 

reshoed jellaba

Terwijl ik dit typ bedenk ik me dat ik zoveel op 1 dag heb gedaan. In de ochtend uitgeslapen en daarna zijn we buiten de deur gaan ontbijten. We reden wat rond en kwamen in Driouch terecht. Daarna het feestje. In de avond richting Select een drankje gedaan en daarna Corniche. (Langs de zee allerlei activiteiten)

reshoed paard

Ik heb paardgereden. Hahahha ja ik ja. Dit kun je allemaal in de vlogs zien! Ik zei toch dat de dagen hier langer zijn ?

mojito

Nador bevalt me dit jaar prima. Het is niet zo druk zoals altijd. En normaal willen we altijd meteen weg maar ik heb het hier echt heerlijk! We genieten hier volop. Maar na een week zijn we wel weer toe om door te reizen. We komen wel weer terug hoor maar het is tijd om andere plekjes te ontdekken. In de volgende brief vertel ik je waar ik naar toe ga. Jij hebt vast wel een idee ?

Even terugkomen op jouw brief: je hebt een vraag ontweken. Ik weet niet of je dit expres hebt gedaan. Ik vertelde je over de marathon van Nador. Zullen we deze volgend jaar samen gaan lopen? Ik wil dit graag op papier (beeldscherm) bevestigd zien. Dan ga ik dit hier regelen! Hebben we een deal? ?? #tikemaandan

*Ik doe nu ook maar alsof ik jou hashtags niet heb gezien* iets met cadeautjes ofzoiets?? Hahahah

Trouwens, ik ben zaterdag jarig! Ik zeg het maar even. #justincase #misschiengajemetochverassen #misschiendatikjezokanoverhalenomtekomen #zouweleentopsuprisezijn #justsaying #bestbirthdayever #loveya

Back at you!

kids

Dikke kus van mij en de kids uit Marokko ?

Boks van Ali ??