0

Pen zussen #dag26

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

 

Ola uit het warme Spanje!

Wat is het hier warmmmmm, warmer dan in Marokko. ☀️

Hoe is het abe3da? 

Zojuist zijn we na een lange reis aangekomen in het hotel. Reis op zich viel mee maar het voortdurend lange wachten. ?

Eerst de paspoorten laten stempelen, daarna wachten om de boot in te kunnen toen weer wachten om eruit te gaan. Weer door een andere douane. Wachten, wachten en nog eens wachten. Met de auto naar Marokko reizen vergt wel enige geduld. ? maarrrrr…. Geduld is een schone zaak, toch? 

En dat is mijn huis nu ook las ik in jouw brief. Wat fijn om te horen dat mijn huisje spik en spa is als ik terug ben. Heerlijk thuis komen in een schoon huis. Thanks sis, ik zal je hiervoor rijkelijk belonen Hihihih. ??

We zitten in hetzelfde hotel als op de heenweg. Het was ons zo goed bevallen dat we besloten om op de terugweg hier weer te overnachten. Een ontzettend fijn hotel met alles wat je nodig hebt. Meerdere details volgen in de vlog!

kids boot

We hebben een rustige bootreis gehad. We hebben hier heerlijk van genoten. Het zonnetje scheen lekker en varen maar. Toch nog een beetje het vakantiegevoel erin houden. Er was ook een zwembad aan dek voor degene die wat afkoeling zochten. De zes uur durende bootreis was ook zo weer voorbij. Wat ik dit jaar trouwens wel erg fijn vond is dat ze rekening hebben gehouden met de Nederlanders. Normaal roepen ze op de boot alleen in het Spaans en Frans om. Jaja dit jaar ook in het Nederlands. Zo fijn! Mijn complimenten aan de bootmaatschappij en/of capitein⚓️??

P.s. Wie heeft dat ook dat als je bij de ZARA aan het shoppen bent en er er iets wordt omgeroepen, dat je aan de bootreis denkt? ? #moeterineensaandenken

Ik spring nog snel even onder de douche, ga bidden en daarna pitten! ?

Love Ya en nu echt tot heeeeeeel gauw! 

 

? Rach