0

Pen zussen #dag25

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

Lieve Rach,
Wat is het snel gegaan. Eerlijk gezegd kon het voor mij niet sneller gaan, sorry! Kijk enorm uit naar het moment dat ik jullie allemaal kan knuffelen. Zo ontzettend gemist. Maar gelukkiger word ik dat jullie en zeker de kids genoten hebben. Wij wachten met smacht op jullie.

Ik hoop dat onze volgers genoten hebben van de brieven, ik in ieder geval wel. Als ik kijk naar de bezoekersaantallen, dan geloof ik dat er heel veel mensen meegenoten hebben. Gelukkig!

Sterker nog, er staan niet 1 maar 2 trips gepland. Meer zeg ik niet! πŸ˜‰
Goed inpakken en vergeet al mijn cadeautjes niet he! Kan niet wachten met het uitpakken daarvan haha.

Trouwens ,ik had mezelf gisteren bijna een cadeau gedaan. Wat vindt je van de tasjes? Links of rechts? Ze zijn zo uber schattig.

ik met tasjes

Ben vandaag in jouw huis aan de slag geweest. Zoals je goed op de muur gezet hebt; een Never ending story. Ik heb wat wasjes gedraaid, alles schoongemaakt zodat jullie lekker in een frisse huis thuiskomen.

was

never ending story

Met jouw tuintje gaat het ook goed. Zoveel lekkere zoete druifjes en aardbeitjes. Dat waren mijn snacks tijdens het schoonmaken. Noortje zal blij zijn πŸ˜‰

druiven

aardbei

Er zijn weer veel leuke dingen binnen gekomen, hier zie je een glimp van de vele leuke dingen. Zo leuk! We hebben in ieder geval meer dan genoeg om uit te pakken.

doos cadeau

Lieve Rach, ik hoop dat je met je gezinnetje in alle veiligheid aankomt. Rij voorzichtig. Geniet van de laatste vakantie daagjes. Triq salama. Geef de kleine aapjes een dikke kus van me, knuffel voor jou en box voor Ali!

Jeahhhhhhhhhhhhh, ga de dagen, uren, minuten en secondes aftellen

X

Van een hele blije zusje

Najima