0

pen zussen #dag24

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

Salaaaaaaam sis,

Het is dan echt zover! Nog even en dan gaat de reis richting Nederland beginnen. Wat is een maand toch snel voorbij gegaan. Ik kan terug kijken op een super leuke maand. Wat hebben ik genoten. Wat hebben de kids genoten. Wat hebben we allemaal samen met en van elkaar genoten. Dit was verre van een van de leukste vakanties. Deze is nog niet eens afgerond en de volgende staat alweer op de planning. Maar goed….

bootje

kids rots

thee

Wat ga ik het hier missen. Ik ga echt alles missen. Ik ga het zonnetje missen, het lekkere eten en vooral het relaxte leventje hier. Ik ga Marokko echt ontzettend missen maar gelukkig komen we al heel snel terug ?

ontbijt

eten

Ik ga gauw verder met inpakken zodat ik hier nog even verder kan genieten. Ik zie dit nog niet als het einde van mijn vakantie. Onderweg gaan we gewoon nog even verder genieten. Hotelovernachting hier en hotelovernachting daar. 

de weg

Aan de andere kant is het ook altijd weer fijn om naar huis te gaan. Om jullie daar weer allemaal te zien. Wij hebben jullie echt gemist. Ik heb weer zin in alle leuke dingen die op ons aan het wachten zijn. Ook al heb ik niet gewerkt maar heb wel alles gevolgd. Kan niet wachten om weer aan de slag te gaan.

Volgens mij is dit mijn laatste brief totdat ik in Nederland ben. Maar misschien dat ik onderweg nog iets schrijf. (Onder voorbehoud)

 

Dikke 3ieziet (knuffel) en tot heel snel! ?

Groetjes aan iedereen!

XRach