0

pen zussen #dag23

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

 

Hi lieve Rach,

Oh hou op. Als ik denk aan de marathon krijg ik het net zo benauwd als jij wanneer je denkt dat je vakantie bijna afgelopen is. We moeten hard aan de bak vrouwke. 

weg

neozeh en ik

Ik was vandaag in Utrecht. Hier hebben wij samen mijn eerste halve marathon gelopen 1,5 jaar geleden. Nu gaan we voor jouw de 5e halve marathon en voor mij de 3e halve marathon. Spannend! Maar we got this!

We zijn lekker aan het shoppen vandaag samen net Naz en Sen. Ik zou meegaan voor de gezelligheid en zij shoppen. Ze hadden van alles nodig. Maar je raadt het al, ik heb teveel gekocht en zij helemaal niks. Zara had weer teveel leuks.  We begonnen met een lekkere bakkie, beetje struinen door de straatjes van Utrecht. Het was helemaal niet druk. Niet zoals je van Utje gewend bent.

coffee

ice tea

Het weer is heerlijk, een graadje of 24 met zonnetje. Dat vraagt natuurlijk om een terrasje. Om precies te zijn in een koude ice tea. Dat heb ik dan ook genomen. Vandaag was een dag om niet op de calorieën te letten.  Na heerlijk in het zonnetje gezeten te hebben en fijn gekletst met de girls richting Kanaalstraat voor een maaltijdje.  Een echte Marokkaase bokadio (broodje) hete kip.

Tijdens het lopen heb ik een paar leuke hotspots gezien voor HS om uit te proberen.

 Trouwens, ontwerper voor mijn djellaba’s? Het moet niet gekker worden! Ik heb hier zo om gelachen. Hoe verzinnen ze het ook? Zin in meloenen en nog meer zin om het filmpje te zien. Ons serietje wordt te gek! Nu al heel veel zin in!

Terwijl ik dit typ, is het 19:15 uur en moet ik snel mijn brief online gaan gooien. Ik ben namelijk net thuis en heb gisteren niet veel bijgehouden.

 

Om de calorieën toch te compenseren,  gaan we nu hardlopen!

 

X

 

Najima 

P,s, foto met Ilham is genomen met nieuwjaar in 2014 😉