0

pen zussen #dag22

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

HI! ✋?

Hoe is ie?? Hier gaat het prima alleen merk wel aan mijn lichaam dat het niet helemaal is zoals het hoort te zijn. Ondanks dat ik echt op mijn voeding let en zo veel mogelijk beweeg. Zodra ik terug ben kan ik een detox goed gebruiken. 

vis

Zodra het maar kan loop ik hard, maar ik mis de verre afstanden. En ik probeer minimaal 1 maaltijd per dag sowieso te balansen. Als ontbijt neem ik dan een havermout ontbijt (hier heb ik een voorraadje vanuit nl meegenomen) of verse fruit met yoghurt.

havermout en melk

Voor de lunch of avondeten probeer ik veel vis te eten en probeer brood hier echt te vermijden. Over brood gesproken; ik heb een onwijs gave video opgenomen! Alvast een voorproefje op onze serie die eraan komt! ??

kids blauw

Ik weet niet of je het weet maar de halve marathon van Eindhoven staat op ons te wachten. Zodra ik terug ben gaan we er weer flink tegenaan. ??

Ik heb meloenen voor je gekocht! Hier kunnen we trouwens heerlijke smoothies van maken. Ik heb al een paar combi’s in gedachten. ?

meloen

Had ik je al verteld dat onze jellaba’s prachtig zijn geworden en dat ik ze heb opgehaald? Wat heb ik daar gelachen. Weet je dat je tegenwoordig de ontwerper kan kiezen van je jelabba? #ookditkanalleeninmarokko 

merken

Toen ik weigerde vonden ze het zoooo vreemd! ? Maar laat me weten als jij wel een haute couture jelabba wilt hebben ?

Weet je dat Ali’s internet eerder op is dan de mijne? Een wonder of niet? Ik heb deze vakantie echt volop genoten en internet alleen voor HS gebruikt en een beetje om de olympisch spelen te volgen. 

Dikke kus en tot de brief van morgen weer! ?

P.s. Leuke foto van jou, Ilham en mij. Ik weet alleen niet meer wanneer deze foto is genomen.

 

XRach