0

pen zussen #dag21

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

Hi lieve Rach,

Dat was ik nog vergeten te vragen, vergeet niet om een kakkerlak mee te nemen. Dat maakt een vakantie wel af, vind ik. Zoals je zelf altijd zegt, ruimte zit in je hart. Daar heb je geen busje of dakkoffer voor nodig, haha!

Trouwens, zoals ik het zag op de foto, is het een sjaal klopt dat? Zo ja graag in alle kleuren. Alle merken in een sjaal, dat is toch werkelijk waar een droom! #alleeninmarokko

Terwijl ik dit typ is het zondag. Eerlijk gezegd niet mijn beste dag. Je kent dat wel van die blegh dagen, waarin niet alles gaat zoals je zou willen. Maar ook niet heel direct kan verklaren. Je weet wat ik bedoel right?

Gisteren was het een heerlijke dagje. De zon scheen lekker fel. Op zaterdag is het zoals je weet paps dag. We hebben even op het terras gezeten met een lekkere virgin mojito. Na een rondje door de stad lekker richting huis. In de avond kwamen onze meiden op de koffie met teveel lekkers hebben we de avond doorgebracht. Ook ik cheat hier!

wijn glazen

Nadat iedereen vertrokken was hebben Ilham (dochter van onze zus) en ik nog lekker in mijn bed gelegen en gekletst over van alles.  Van diepgaande gesprekken tot gewoon stiltes en beiden met onze neus in de iPhone. We sliepen uiteindelijk om 04;30 uur. 

ilham bed

Zo fijn jouw beachrun hoop dit gauw met jou te doen. Zoveel zin om alle beelden te zien. Ik heb komende weekend NIETS gepland, want dan gaan wij samen de nachten doorhalen. OMG zoveel zin in. Ergens vermoedt ik dat mijn blegh bui komt omdat ik jullie zo mis. Kan nergens echt goed mijn ei kwijt. Pfffff….wil zoveel kwijt en bespreken maar teveel voor whatsapp.

Goed voor nu,

Hele hele dikke knuffel

 

Love you toelidoe!

X

Najima