0

pen zussen #dag18

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

Heeeeeyyy!

Ik kreeg het even benauwd bij het lezen van de laatste zin in jouw laatste brief. Aftellen is inderdaad weer begonnen. Nog een weekje…. Wajowww, tijd is omgevlogen. Ik ga extra genieten van deze laatste week. Wil eigenlijk nog zoveel dingen doen. 

harcha

Na een heerlijk ontbijtje thuis met vers gemaakte harscha en verse muntthee, zijn Ali en ik samen richting souk Ouled Mimoun (een bekende markt die werkelijk waar alles verkoopt) geweest. Hier heb ik leuke hebbedingetjes gescoord. 

thee servies

We zijn hier veel van onze volgers tegen gekomen. We hebben met een paar een praatje gemaakt, erg  leuk! Ik blijf het vreemd vinden dat mensen je herkennen maar tegelijkertijd vind ik het wel erg leuk. Ze vragen altijd naar jou. Dat vind ik echt zoooo lief. Volgers die het echt jammer vinden dat je toch niet bent gekomen. Ze leven echt met ons mee. Wij hebben echt de leukste volgers ??

Daarna zijn we de drukte ontvlucht en gaan relaxen bij Hotel Mercure. Onze stekkie, weet je nog? Hier hebben we toen de beruchte thee zonder suiker besteld en toch thee met suiker gekregen omdat ze het zo vreemd vonden. Ik heb ze vandaag weer getest. Ik heb het gevlogd. Ik verklap nog niet of ze deze keer geslaagd zijn. Dit kun je in de vlog zien! ? De Club sandwich en cheeseburger waren in ieder geval zeker geslaagd ?

cheeseburger

Na heerlijk op het terras te hebben gezeten zijn we richting verjaardag van Yassin (zoontje van mijn schoonzusje die hier ook op vakantie is) gegaan. Hier hebben we verder een gezellige middag gehad en ook hier hadden ze zo’n “prachtige” taart! ? Hier is gewoon een gat in de markt voor alle creatieve taartenbakkers. 

taart yas

Wat een cute foto van jou als bruidsmeisje…?? echt gelachen hierom. Jou kennende heb je weer veel chanteer materiaal voor mij verzamelt. We moeten op een regenachtige zondag (dat moet niet zo moeilijk zijn in Nederland) bij elkaar gaan zitten en alle oude foto’s gaan bekijken. Habib heeft echt veel oude foto’s. Daar moeten we eens gaan neuzen.

Ik ben wat opgeknapt hamdolilah alleen zwaar verkouden. Alles zit dicht! Maar hey…als dat alles is! 

Love Ya en tot gauw! ?

XRach