0

pen zussen #dag17

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

Hi lieve Rach,

Vreselijk om op vakantie ziek te zijn. Dan voel je je op de een of ander manier zo beroerd. Ik voel je! Weet je nog onze tripje naar Marrakesh, toen ik zo ziek was, wat een ellende was dat zeg. Was ik maar in de buurt om je even te verzorgen en gember thee voor je te maken. Gelukkig weet ik dat je in hele goede handen bent.

Je maakt me wel nieuwsgierig. Hoe anders lopen ze dan? Alhoewel ik heb daar wel een bepaalde beeld bij. Heel benieuwd naar je blog hiervoor en ik denk dat onze lezers het ook zullen waarderen.

Ik ben over de stofjes uit, ik denk dat ik het doe. Zoals je zegt, even geen traditionele Marokkaanse jurk. Yes, ik doe het. Ik ben heel benieuwd naar die van de kids en Ali. Je hebt daar ook geen foto van gestuurd he.

Zoals ik zei, ik doe een ontbijtje hier, koffietje daar. Gisteren na een intensieve workout bij Fitland ben ik op het terras gaan zitten want het zonnetje scheen zo fel. Dat was van korte duur. Het regende vrijwel direct. Dus heb maar snel mijn biezen gepakt. Dit was dan mijn uitzicht.  Mooier dan die van jou toch? ūüėČ

uitzicht fitland

Eenmaal thuis had Mo het idee om alle oude foto’s te bekijken. Ik deel hierbij een foto van mezelf als bruidsmeisje op de bruiloft van Tlait. OMG! Kun je voorstellen dat ik dit was? Vind je mij niet Uber Uber schattig? Hahahah

ik als bruidsmeisje

Er zaten ook een paar van jou tussen, echt zo gelachen niet normaal. Maar dat zie je wel als je terug bent. Eum…volgende week heb ik een aantal trips gepland met de meiden. Tlait heeft geboekt, jullie kruisen elkaar. Jij terug, zij weg. Souf is gisteren vertrokken. Even denken wat de familie nieuwtjes zijn….dat was het zo. De hele sappige app ik wel hahah!

Voor nu, geniet geniet geniet….want we gaan richting het aftellen.

 

Dikke kus van mij.

X

Najima