0

Pen zussen #dag16

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

Salaaaaaaam, HI ✋?

Hoe is het? Hoe is het met iedereen daar?

Met mij op dit moment iets minder. Ik ben behoorlijk ziek. Schrik niet, maar gisteren na een gezellige stranddagje kwam ik helemaal beroerd thuis. Ik voelde me al de hele dag misselijk maar liet het niet toe. En op een gegeven moment kon ik het niet meer tegenhouden; overgeven, diarree, buikkrampen en een zware hoofd. Heb de hele nacht in de badkamer doorgebracht. 

tabletten

Ik weet niet waar het door komt want ik heb alles gegeten wat de rest ook heeft gegeten en zij hebben niks! ?

sardienVerschrikkelijk! Maar hamdolilah het gaat alweer een stuk beter dan gisteren. Laten we hopen dat het snel verdwijnt. Het ergste vind ik het misselijke gevoel de hele tijd. Maarrrrrr…..liever ik dan de kids. Met de rest gaat het hier prima.

Over het hardlopen hier; ik zie inderdaad vragen hierover langskomen. Ik heb hier sowieso over gevlogd en natuurlijk kan ik hier een blog over schrijven. Het blijft interessant en apart hier in Marokko. Mensen vinden het erg stoer maar tegelijkertijd blijft het vreemd. Terwijl ik veel vrouwen tegenkom die ook hardlopen. Alleen zij lopen weer anders hard. Ik ga niet teveel vertellen anders heb ik straks niets meer over te schrijven…hahahah 

Ben je al uit over de stofjes? Je moet wel opschieten. Ik haal het niet meer om terug te nemen maar tlait of Soufian kunnen die toch meenemen? Zo’n jurk is altijd wel makkelijk. Een keer wat anders dan een takschieta (Marokkaanse avondjurk) 

Ik heb voor Ali en de kids ook hele mooie outfitjes voor El Aid laten maken. Ik heb de kleermaker echt gesmeekt en voor elkaar gekregen dat hij ze op tijd klaar heeft voordat we teruggaan. Iets wat handgemaakt is, is toch mooier en sowieso origineler dan iets van de souk. Heb echt hele mooie stofjes gekocht en zoals je me een beetje kent zullen we mooi met elkaar matchen ?

Wat vond jij van mijn verjaardagstaart? Ik zag dat veel van onze volgers op instagram deze mooi vonden…REALY??? Hahahaha 

taart

Dit was de lelijkste taart ever! Hahahaha geweldig. Zal ik je nog hier iets over vertellen? Toen Ali deze ging ophalen stond er Happy Biethday op! 

Nadat Ali zei dat het verkeerd gespeld was hebben ze het even snel gecorrigeerd. Ik vond het zo jammer. Hoe leuk was het geweest? Zo’n lelijke taart en dan ook nog Biethday erop! Hilarisch ?

Maar goed dat zijn nou echt dingen die alleen maar in Marokko kunnen gebeuren! ❤️

Dikke kus voor jou

? Rach