0

pen zussen #dag15

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

Lieve Rach,

Zo blij dat je zo genoten hebt van jouw verjaardag. Ik hoop ook dat je van je kitscherig taart gesmuld hebt. Ik ben benieuwd of je jouw tanden nog hebt…?  Het menu zag er heerlijk uit. Couscous met pompoen, jammie! Daar hebben we nog een kook video van gemaakt op onze YouTube kanaal. Over Youtube gesproken; kun je het geloven, nog geen 9 maanden en we zitten op 15.000 abonnees. Wow oprecht blij en trots. Precies op de juiste timing, op jouw verjaardag!

youtube

Als ik zo de foto’s zie, en ook de foto’s die je per app gestuurd hebt, dan heb ik wel een beetje spijt dat ik niet daar ben. Maar zoals ik de vorige keer zei, ik maak het goed met, promiss!

Je vraagt je af wat ik uitgespookt heb? Nou niet heel veel en weet je eigenlijk bevalt het me steeds beter en beter. Zeker als ik in onze agenda kijk voor de komende maanden. Ik doe echt heel rustig aan. Ontbijtje hier, koffietje daar en zonder hele strakke planningen. De middagen zijn voor het sporten en avonden voor lange wandelingen met de girls, echt genieten is dat.

2e sportschoenen

Oh ja, hoe is het hardlopen in Nador? Die vraag wordt vaak gesteld. Kun je er een blogje van maken voor na de vakantie? Lijkt me wel leuk. Misschien kunnen de lezers alvast een aantal vragen daarover stellen bij de reacties en gaan wij (jij) ze beantwoorden in een blog/video? Ideetje?

Wat betreft de herinneringen, dat klopt. Ook hier thuis was het gesprek van de dag. Mams vertelde het hele verhaal in alle details. Daarna paps weer vanuit zijn perspectief. Je weet hoe dat gaat. Uiteindelijk lagen we er allemaal na 3 uur nachts in.

Om op jouw vorige vraag terug te komen. We gaan ZEKER een shoplog opnemen. Zo ziet iedereen meteen hoeveel cadeautjes je mee gebracht hebt. (nu moet je meer kopen haha)

Trouwens, twijfel nog over het laatste stofje, wat moet ik daarmee? Ik ben in dubio. Jij haalt het niet meer om mee terug te nemen, maar Tlait zou die wel meenemen. Dilemma dilemma….

stof

Ok, volgens mij heb ik alles tot nu toe gezegd…

Knuffel!

X

Najima