0

pen zussen #dag14

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

reshoed balonnen

HI Schattie!

Allereerst wat leuk om al die mooie momenten te delen. Ik weet precies wanneer en waar elke foto gemaakt is. Ieder foto heeft een lading herinneringen. Om eerlijk te zijn heb ik even een traantje moeten laten. Vooral de foto van Barcelona. Precies een jaar geleden kreeg ons pap een zware hartinfarct en zijn we halsoverkop richting Nederland vertrokken. Maar hamdolilah voor alles.

Ik ben of ik kan beter op dit moment zeggen ik was jarig. Op dit moment is het 3:11 uur oude tijd. Dat wil zeggen 4:11 nieuwe tijd en 5:11 Nederlandse tijd. Ik heb een super leuke dag gehad. Allereerst hebben we in de middag een sadaka (etentje) gegeven. Dit was enorm geslaagd. Menu was ook erg lekker. Maar liefst een 5-gangen menu. 

salade

In de avond zouden we ergens wat gaan drinken met wat lekkers erbij en genieten van een briesje na de warme dag. Op het moment dat we zouden vertrekken werd ik naar het dakterras gelokt en werd ik verrast. Het dakterras was mooi versierd. Ik hoorde achteraf dat jij hiervoor had gezorgd. Heb jij hier echt aan gedacht om slingers en ballonnen etc mee te geven? Je bent echt een schat. Wie zou hier nu aan denken? Alleen jij doet dat! De meiden en de kids hebben er echt een mooie werkje van gemaakt in opdracht van de opperbaas himself (Ali) natuurlijk! Echt op z’n Marokkaans met een bijpassende kitscherige taart erbij…hahahaha #loveit

taart

rehsoed cadeau

Wel superlief en ben ze allemaal enorm dankbaar! 

Ik ben goed verwend en heb ontzettend mooie dingen gekregen. 

Ik zag dat we van onze volgens ook een mooie cadeau hebben gekregen. 1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ abonnees op YouTube! Wowww superblij en trots! Echt een dubbele feestje! ??

Euhhhhh……denken wat ik nog meer moet zeggen….ik ga morgen of eigenlijk zometeen al maar weer eens hardlopen. Ik heb me de afgelopen dagen weer flink laten gaan. Al met al loop ik hier echt zo veel. In principe compenseer ik het prima. 

Mijn ogen beginnen dicht te vallen. Ik ga afsluiten en kijk uit naar jouw brief!

Dikke kus en bedankt voor alles! 

❤️YA

 

XRACH