0

Pen zussen #dag12

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?Reshoed blauw

HI Nejoem inoe,

How is life? Hier kan het eerlijk gezegd niet beter, hamdolilah. 

Jij en onze volgers hebben het goed geraden. Ik zit inderdaad in Chefchaouen. Op dit moment typ ik dit met een uitzicht waar je U tegen zegt. Eerlijk gezegd denk ik elke keer dat ik het mooiste van chaouen heb gezien en loop ik verder en zie ik nog wat mooiers. Wat is Chefchaouen mooi. Chefchaouen is prachtig.

Nejoem, ik denk dat ik verliefd ben, hopeloos verliefd op Chefchaouen. ?

resheod gezin

Ik bekroon hierbij Chefchaouen tot de mooiste stad van Marokko! Benieuwd of wij volgers hebben die uit Chefchaouen komen! 

Je weet dat ik gek ben op alle soorten blauw. Marineblauw, koningsblauw, babyblauw, ijsblauw en nu Chefchaouenblauw! Ben ik nog een soort blauw vergeten? Hahaha

Ik heb je foto ontvangen en kan je mededelen dat de missie geslaagd is! Nog meer???? Hahahahah

chef avond

uitzicht

Ik heb trouwens sowieso veel leuke dingen in Tanger, Tetouan en nu in Chefchaouen gescoord. Dan hebben we het nog niet over Nador gehad. Wajoww Ik heb een idee. Zullen we een Marokko shoplog van maken en dat jij dan alles uitpakt? Een video samen maken?

Even terugkomend op Nador. Nador is niet leeg maar het is niet de drukte wat we normaal gewend zijn van Nador. De hectiek en getoeter enzo? Dat is echt een stuk minder. Morgen gaan we weer richting Nador want inderdaad aftellen is begonnen! #eriserdaneenjarighoerahoera

reshoed rode kant

Wij gaan overdag een sadaka (etentje) geven en in de avond wil ik samen met een select groepje wat leuks gaan doen. #baalnogsteedsdatjeernietbijbent 

Ik ga hier verder genieten en wacht met smacht op jouw brief!

Dikke kus van Reshoed ❤️