0

Pen zussen #dag10

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

sedarie

Ahlal wa sahlal,

Hoe is ie? Hier gaat het goed hamdolilah. Vanmiddag iets minder maar dat had een reden. We waren in hartje van Tanger city. Ali had even langs de weg geparkeerd om te pinnen en ineens stond er een politieagent voor onze neus. Wij mochten hier niet stilstaan. Grrrrrr! Ali heeft netjes zijn excuses aangeboden maar daar wilde hij niks van weten. Nadat hij alle papieren had; lees autopapieren, rijbewijs en la carte national schreef hij een bon uit van: hou je vast. Hou je vast, 300 dirham!! (ongeveer 30 euro)

weg

 Jammer dat dit gebeurde nadat we de koning hadden gezien anders hadden we hem dit kunnen vertellen…hahahaha!! Jaajaa, we hebben de koning echt gezien. Dit was in Tetouan. Ik heb dit gefilmd voor het geval je me niet geloofd.

Maar goed, gelukkig was de bekeuring het enige wat tegenviel. (Kan ik dit trouwens zakelijk declareren 😉

We hebben alles geregeld wat we moesten regelen en zijn nu aan het genieten. Ik schrijf deze brief vanuit het hotel onder het genot van een nesnes (Marokkaanse koffie verkeerd) We hebben een heerlijk hotel met een zwembad erbij. Wij blij, kids blij.

koffie

 

Zo leeg als Nador is zo druk is het in Tanger. Zo druk dat het eigenlijk niet meer leuk is. We gaan morgen even nog de stad in en daarna zijn wij pleiten hier. Je weet vast waar ik nu heen ga. Je mag drie keer raden…het is daar prachtig, ik wil er al zo lang naar toe en laatste hint is ?

reshoed

Ben benieuwd of jij of onze volgers dit raden!

P.s. Onze jurken zijn bijna klaar

P.s.s. Ik ga de halve marathon van Nador regelen

P.s.s.s. Love ya

(Deze ps’jes heb ik van Francien gejat)

❤ Rachida