0

pen zussen #dag11

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

nejoem raam
Lieve Rach,

Wat balen van de boete, onterecht! Maar Ali kennende zal dat vast en zeker hebben laten weten haha. Laat je vooral niet gek maken door negatieve vibes. Remember onze motto?  Alleen maar positiviteit!! Super tof van de koning trouwens, we hebben dus gewoon de koning in onze vlog, gaaf!  Natuurlijk geloof ik jou, blindelings you know that!

Onze volgers hebben het goed geraden. Je zit lekker in Chefchaouen. Wat fijn. Al een lange tijd wil jij er heen. Geniet zo intens met je mee. Kan niet wachten om er zelf binnenkort heen te gaan. Ik zag in de familie app allerlei plannetjes voor het najaar. Heel veel zin in!

In mijn vorige brief had ik je beloofd om nu met spannende verhalen te komen. Nou hou jij je nu maar vast. NIKS NOPES NADA! Het allerspannendst is dat het gisteren letterlijk geen SECONDE heeft gestopt met regenen. Kun je dat geloven in augustus? De komende tijd ziet het ook niet al te zonnig uit helaas. Ze voorspellen alleen voor aankomend weekend goed weer. Dus ik ga een winterslaap houden en wordt zaterdagochtend wakker.

Najima van alles 255

Indirect heeft het veel invloed op mijn humeur. Zo geen zin om dingen te ondernemen of te doen. In Nederland is de herfst al begonnen. Ik ben vooral veel online aan het shoppen voor de herfst. De enige keer dat ik mijn zomerkleren nog aan kan is waarschijnlijk later dit jaar op vakantie. #positiviteit

Over shoppen gesproken, heb je net een foto doorgestuurd van ‘’iets’’ wat je mij eventueel cadeau kan doen. Ik heb er namelijk nog niet genoeg van haha! Zouden de volgers nu ook kunnen raden wat het zou kunnen zijn?

Hoe komt het dat Nador zo leeg is? Ik kan me daar helemaal niks bij voorstellen. Merk wel dat niet veel mensen op vakantie zijn. Misschien gaan ze met het offerfeest?

Doe iedereen de groeten van me, en we gaan aftellen naar je verjaardag. Nog 2 nachtjes slapen.

Dikke kus van mij

X

Nejoem

Ps. Je kan het zeker niet zakelijk declareren, grapjas!