0

Pen zussen #dag 9

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

nejoem barca

 

Lieve Rach,

Lucky you, 40 graden wat een luxe probleem. Geniet er maar optimaal van. Voor je het weet zit je weer lekker in de regen. Maar met mij en mijn gezondheid gaat het heel goed haha. Hopelijk met jou ook. Aan vitamine D kom jij in ieder geval niet tekort.

Nee joh, geen therapie hoe kom je daar nou toch bij haha? Nu gaan onze lezers denken dat ik therapie nodig heb.

Dat is het leukst eigenlijk, gewoon rijden en zien waar je uitkomt zonder een voor opgezette plan. Heerlijk. Ik heb wel een idee waar de reis naartoe gaat. Super leuk en spannend. We zien het vast en zeker morgen in jouw brief aan mij. Ik zou willen dat ik je ook spannende verhalen kon vertellen, maar helaas. Ik doe niet heel veel boeiends. Naast heel veel chillen met de meiden.

Ik geniet helemaal met jou mee, heerlijk! Vooral feestjes. Lekker tutten en genieten. De jellaba is zoals je zegt lekker fleurig. Ik ben heel benieuwd naar de rest. Trouwens,  jij op een paard? #whatskeburt

Zoals je weet ga ik graag uitdagingen met jou aan. Ik heb jou vraag aan mij zeker niet bewust genegeerd. Gewoon vergeten te antwoorden. Aan de ander kant, je kent me zo goed dat je weet dat ik zonder twijfel mee zal doen. Hoe gaaf is dat, een halve marathon in Nador lopen. Nog gaver is als we met een groep zouden lopen. Onze eigen HS-groep. Hier moeten we verder over brainstormen 😉 #iktikmaan

Jouw verjaardag missen vind ik dan wel weer heel erg. Vorige jaar helaas niet echt gevierd, en nu niet samen vieren. Maar geloof je mij als ik je zeg dat wij jouw verjaardag extra extra extra gaan vieren? Ik heb allerlei plannetjes en ideetjes. Ik maak het helemaal goed met jou.

Hoe komt het dat Nador niet zo druk is zoals normaal in deze periode? Ik zag dat meerdere volgers die vraag stelde op onze instagram. Of zijn de eerste vakantiegangers alweer terug? Strange!

Ik hoop je in mijn volgende brief meer spannende dingen te vertellen. Ik ben wel van plan wat meer te gaan ondernemen als het weer het toelaat.

 

Dikke kus van mij,

X

Nejoem

 

p.s. status van mijn jurken?