0

Pen zussen #dag 7

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

Lieve Rach,

Wat gemeen, extra genieten omdat wij minder goed weer hebben? Je hebt gelijk. Waarschijnlijk zou ik precies hetzelfde denken. Om jou een nog beter gevoel te geven, heb ik een foto gemaakt terwijl er een harde bui viel. Zo ben ik dan weer wel 😉 Terwijl ik dit typ, schijnt het zonnetje alweer. Vraag is alleen, voor hoelang?

regen

Maar ik heb niet geboekt en dat zal ook niet gebeuren. Volgens een van onze trouwe volgers Miranda, zet jij de kids in om mij over te halen. Gaat niet lukken haha! Vond het wel een goeie van haar. Ik geniet lekker met jullie mee en kijk erg uit naar alle vlogs die je maakt.

Wat fijn dat je geweest bent. Ik herken het gevoel. Ik denk dat veel mensen bepaalde gevoelens krijgen bij een begraafplaats. Vroeger had ik dat ook, confronterend en verdrietig. Tegenwoordig geeft het zoveel rust omdat we zo dichtbij onze aller dierbaarste zijn.

Najoem 001

Maar je wilt natuurlijk weten wat ik uitgespookt heb? Je weet dat zaterdag in het teken staat van boodschappen doen, koffie met paps en lekker chillen. Dat is precies wat ik gedaan heb. Lekker tot laat in de nacht films gekeken. Ondanks dat ik niet echt op vakantie ben, kom ik wel tot rust. Doe nu dingen waar ik normaal niet aan toekom. Ik ben dus bezig met opruimen en herinrichten van alles. Ik zit echt in een opruim modus. Zoveel weggedaan. Pak alles aan, van administratie tot aan mijn hoofddoeken. Zoals je ziet was het nodig, laatste tijd gooide ik het maar op de berg van andere hoofddoeken. Heb gewoon 6, ja 6 nieuwe hoofddoeken gevonden! Erg toch?

hoofddoek la

 

Ik ben wel benieuwd dat wanneer jij terug bent, of ik en onze volgers je herkennen. Ik zie alleen maar lekkere Marokkaanse ontbijtjes en heerlijkheden voorbij komen. Hopelijk kom je niet met extra bagage terug.  Ik kan me toch herinneren dat je havermout, amandelmelk en andere healthy foods ingepakt had. Gebruik je wel jouw springtouwtje?

Grapje natuurlijk, geniet het is tenslotte vakantie!

Had ik al gezegd dat ik jullie mis? Ik heb steeds de neiging om je te bellen. Gisterenavond was zo’n moment. Ik was aan het online shoppen en wilde je mening over een rok. Maar net toen ik op Rach wilde drukken, dacht he nee kan niet. 

Alles was je mee kan nemen, moet je meenemen uit onze mooie tuin. Gezonder dan dat wordt het niet. Beperk je ook vooral niet tot alleen onze tuin. #hint #winkels

 

Knuffel en kusjes.

X

Najima