0

Pen zussen #dag 6

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

kids aan zee

Salaaaam sis!

Hoe is het? Een hele kamer metamorfose? Toe maar! Ik ben ontzettend benieuwd! 

Regent het daar nog steeds? Hier is het heerlijk. Mij hoor je niet klagen over de temperaturen. Als het aan de kinderen ligt brengen we hele dagen op het strand door. Eerlijk gezegd geniet ik extra als ik weet dat het daar minder is…hahahha sorry! 

rach strand

Ik heb voor het eerst in mijn leven in Nador hard gelopen. Ik moet eerlijk zeggen dat het heel erg meeviel. Er is hier veel veranderd. Weet je dat er vorige week hier een marathon heeft plaatsgevonden? Hoe gaaf is dat? Waarom wisten we dit niet? Volgende keer gaan we deze zeker lopen.

hardlopend

Het is vrijdag en op vrijdag weet je dat ik altijd begin met een bezoekje aan de begraafplaats. Altijd weer een emotioneel moment terwijl ik van tevoren mezelf moed inpraat. Daarna zijn we bij mams en paps huis geweest. Het is altijd fijn om weer “thuis” te zijn. Onze tuin is echt een paradijsje. Heerlijk om hier doorheen te lopen. Ik heb paprika, na3na3 (munt) en aubergine geplukt. De aubergines zijn giga. Zal ik wat groenten voor je meenemen? ?

rach in de tuin

Iwa wanneer ga je boeken? Wij wachten op je….

Dikke kus?

Rachida