0

Pen zussen #dag 5

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

HS 053

Lieve Rach,

Dat gevoel heb ik dus ook. Ik geniet echt hiervan. Dat verklaart de stilte op mijn whatsapp.

Maar allereerst, wat zie jij er stralend en prachtig uit. Dat blauw was dus toch een goede keuze. Wat ben je ook een gek hé. Op een bruiloft een brief typen, zo jij weer. Doe H en H zeker de groeten terug. Heel benieuwd naar hoe zij mijn djellaba’s gaan maken. Hun kennende wordt het prachtig.

Ik ken dat gevoel. De dagen zijn lang in Marokko, je haalt het er echt uit. Ik kan onze mini vakantie vorige jaar herinneren. Weet je nog onze cheat ontbijten bij Le select en de Molen? Ik heb maar een foto toegevoegd om in de sfeer te komen. Want mijn foto’s in Helmond zijn SAAI! Zo houden we het voor onze lezers ook nog leuk, haha!

HS 205

Ik geef het aan Sen door, maar geloof me, ik sport met niemand zo fijn als met jou. Ik weet dat ze meelezen, dus sorry girls. Want Rach, gisteren heb ik met Ilham bij Fitland gesport. Dat was ook leuk. Maar onze sport momenten zijn ook echt therapie. Ondanks dat we elkaar nu veel spreken. Moet ik je nog zo-veel vertellen! 

Oh ja, zo kom je nooit bij de IKEA en zo kom je er 2x in de week. Ik ben mijn kamer aan het herinrichten. Benieuwd wat je ervan vindt. Ik was toe aan verandering.

Ik moet opbiechten dat ik stiekem zat te kijken naar tickets. Tlait heeft ook bijna geboekt. Het kriebelt maar nog niet genoeg om echt te boeken. Sarah appt me nu, terwijl ik dit typ dat ze me zo mist. Ik mis ze nog meer. Geef ze alle 3 een hele dikke knuffel, een box voor Ali en uiteraard voor jou.

Keep me posted.

Love you back girl!

X

Nejoem