0

Pen zussen #dag 3

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

 

Lieve Rach,

Van jouw foto’s krijg ik helemaal kriebels. Wat een heerlijk gevoel. Zo’n reis is vermoeiend maar zeker de moeite waard. Vooral het barbecueën. Wat fijn. Ondanks mijn gemis naar jou en de kids, is jou dit vakantie heel erg gegund en erg verdiend. Naast HS ook nog een hele huishouden runnen vergt veel. Dus geniet de komende weken. Zoals je weet staat er weer veel leuks op ons te wachten.  

Onze vakanties naar Marokko doet me ook altijd denken aan kleren, Marokkaanse kledij. De eerste dag staat altijd in het teken van stofjes wegbrengen naar de ontwerper. Ik schat zo, dat jij dat gisteren ongetwijfeld hebt gedaan met onze stofjes. Ben je bij Hassan en Houssein geweest? Vergeet niet de foto’s te laten zien van hoe wij het willen hebben. Wat heb je nog meer gedaan? Hoe was Bokana beach 😉

sport senna en ik

Gisteren ben ik wezen trainen in het sportschool samen met Naziha. Senna is ook meegegaan. Ze zei, ‘’ik ben wel de plaatsvervanger van Tante Rachida haha’’. We hebben even in de gym geknald. Vervolgens zijn we naar de Ikea gegaan om een nieuwe kaptafel te kopen voor mij. Oh ja, daar hebben ze dus nu ook frozen yoghurt voor 1 euro! Die smaakte zoveel beter dan die wij precies 1 week geleden aan het eten waren voor 6 euro! In de avond zijn we met de meiden weer gaan fietsen.

ikea

Zoals ik zei, ik doe niet veel spannends. Benieuwd naar jouw plannen komende dagen.

Ps. er zijn weer leuke pakketten binnen gekomen.

Kus aan iedereen

X

Najima