0

pen zussen #dag 20

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

rach vlog strand

Salaaaaaaam sis!

Haha, hoeveel watermeloenen moet ik meenemen? Valt het je zelf niet op dat je in elke brief mij een boodschappenlijstje doorgeeft. Verder nog iets? Je weet toch dat ik niet met een busje ben en ook geen dak koffer heb maar het wel met alle liefde voor je meeneem. ? 

Ik wilde iets speciaals voor je meenemen maar wist niet precies van welke merk. Ik heb iets gevonden waar alle merken gewoon opstaan! Probleem opgelost! ?? Ook dit kan alleen in Marokko! Welke kleur wil je? 

sjaal

Vannacht hebben Ali en ik bezoek gehad. Hoog bezoek. Meneer kakkerlak kwam even langs. Wajoww ik ben niet zo gauw bang van insecten maar stond boven op de kast! Verschrikkelijke beestjes. Ali pakte relaxed een slipper en krrrrr weg kakkerlak! ?

kakkerlak

Ik heb voor het eerst sinds ik hier ben echt een heerlijke run gehad. Een beachrun. Het was warm maar met een heerlijk windje erbij. Ik heb voor het eerst in Marokko echt hard gelopen zoals ik het gewend ben alleen dan nog beter (aan zee is alles beter). Hier kon ik relax vloggen wat in de stad moeilijk gaat. Ik heb hier echt onwijs van genoten. Ook dit kan weer van mijn bucketlist! ✔️

Waar ik ook steeds van kan genieten is het barbecuen op het strand. Vaak doen we vis op de bbq en nu hadden we kip. Het was zoooo jammieeeeeee ?

shwa

Ik schrijf deze brieven op de meest rare plekken. Je raad nooit waar ik deze aan het schrijven ben; het is klein, rood en rijdt op vier wielen? ?

taxi

Doeiiiiiii Doeiiiiiii??

Groetjesssssssss

XRach