0

Pen zussen: Aan alle mooie dingen komt een einde

Rachida is op vakantie en Najima heeft besloten om de zomer in Nederland door te brengen. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben.

Hey/Salam,

Ik zal maar meteen je laatste vraag als eerste beantwoorden. Of we gaan aftellen? Ja! Helaas wel. Aan alle mooie dingen komt een einde en dus ook aan onze vakantie.

Met pijn in mijn hart moeten we weer gaan inpakken en richting huis rijden. Wat hebben wij een topvakantie gehad…

Je weet wat ik altijd als advies geef als je vakantie voorbij is. Zorg dat je een andere geboekt hebt. Ik kan je vertellen dat dit al gebeurt is! Maar voordat we overgaan naar de volgende vakantie geniet ik nog heel even hier in Spanje.

Momenteel zitten wij in Valencia. We hebben afscheid genomen van het mooie Andalusië en zitten nu een paar daagjes hier.

Een rondreis door Andalusië stond al een tijdje op onze vakantielijst. Deze kan nu ook van onze bucketlist. Wat hebben wij veel gezien. Wat is Andalusië mooi en absoluut een aanrader. En zoals ik eerder heb aangegeven ga ik hier zeker een blog over schrijven. Ik krijg dagelijks zoveel vraag hierover. Dus dat komt helemaal goed.

Valencia is ook een hele mooie stad. Alleen merk je wel meteen dat het geen Andalusië is. Hier hebben we goed geshopt, terrasjes en nog eens terrasjes bezocht. Echt even lekker chillax en genieten van de laatste daagjes.

Ondanks dat we een hele fijne vakantie hebben gehad, vinden we het ook wel erg lekker om na drie weken weer naar huis te gaan. En zoals ik heb begrepen is het qua weer hetzelfde als Spanje. Dat is wel fijn thuiskomen. We hebben wel vaker meegemaakt dat we na een vakantie onze wintertruien aan moesten. Gelukkig kunnen we nog gezellig met de familie genieten in de tuinen.

Als het goed is zijn we volgende week allemaal weer terug van vakantie en kunnen we gezellig bijkletsen. Dat heb ik wel gemist!

Nog een paar nachtjes slapen…..dan ben ik weer thuis EN jariggggg! 🎈

Tot heel gauw!

Dikke kus van mij 💋