0

pen zussen #19

Rachida zit in Marokko en Najima in Nederland. Om elkaar en jullie op de hoogte te houden zijn wij tijdens de vakantie pen zusjes. We schrijven elkaar om de dag, hoe onze dag verlopen is en wat we gedaan hebben. Lezen jullie gezellig mee?

meloen nejoem

Ik krijg het niet benauwd bij het lezen van mijn zin. Het aftellen is begonnen. Heerlijk, wat mis ik jullie en wat mis ik die kleine boefjes van me. Ik kan niet wachten om uren op de bank te hangen, thee te drinken en al jouw verhalen te horen. Vooral alle details. Het is in ieder geval het weer daarvoor.

Haha, oh men dat kan ik nog wel herinneren. Thee zonder suiker? Kan dat? Ben heel benieuwd. Ik gok erop dat je weer thee/attay met suiker gekregen hebt.

 

Dat heb jij dan weer goed geraden. Ik heb zoveel chanteer foto’s. Ik moet wel zeggen, je was altijd al hip. Je droeg toen al gekleurde print broeken, spijkerblousjes en jasjes. Je hebt zelfs op een foto zo’n spijkerjasje aan wat nu helemaal hot is bij de Zara. Daar betaal je nu 50 eurotjes voor, haha had je ‘m maar bewaard. Dan hadden we nu een vintage levis jasje gehad 😉

Oh ja, ik heb een lichte verslaving. Ik eet dagelijks een meloen. Niet een hele maar wel bijna haha. Ik vroeg me af of je meloen en watermeloen gaat meenemen? Oh ja en hendia (cactusvruchten) heel veel hendia aub! Daar heb ik zoveel zin in! Oh ja, vergeet vooral mijn vers gemalen koffie bonen niet met kaneel en zwarte peper. Dat kan ik drinken tijdens onze klets sessies. #heelveelzinin

hendia schil

hendia geschild

Geniet nog de komende dagen, haal alles eruit. Laadt jezelf op met frisse energie. Het weer in Nederland is bagger. Ik wacht jullie met heel veel liefde op.

 

Dikke en warme knuffel van mij,

X

Najima

 

p.s. ik ga deze week jouw huis boenen 😉